Monster alınır mı?

Talhaklc

Decapat
Katılım
26 Kasım 2021
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gecen hafta sus TUF Gaming FX506HCB-HN144 aldım ama bilgisayarda coil whine var klavyeye yaklasınca cızırtı sesi ve tiz bir ses var. O yuzden iade edeceğim Monster almayı dusunuyorum. Monster için yorumda bulunur musunuz? Dolar arttı pıyasada bilgisayar yok baska ne yapacağım bılmıyorum kafayı yıcem. Su cızırtı sesı sonradan artar mı?
Abra A5 v17.1 var Abra A5 v17.2 var Abra A5 v17.3 var bunlara baktım sızın onerınız nedır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abra kasalarında zamanla birtakım sorunlar oluyor. Forumda Monster diye aratırsanız çok fazla olumsuz konu var maalesef. En azından servis imkanı iyi. İster istemez biraz da kullanıma bağlı tabiki. Çok fazla satan bir marka, memnun kalan çok kişi olduğu gibi olmayanlar da var. Size kalmış.
 
Hocam bütçenizi bilmemekle birlikte 1 hafta önce Monster Abra A5 V18.2.3. aldım. Genel anlamda çok memnunum oyun performansı olarak daha 70 derece üstünü görmedim sıcaklık değerlerinde ileride değişir mi, bozulur mu o kadarını birlikte göreceğiz ama şimdilik çok iyi bir tercih oldu benim için bu şartlarda. Oyun deneyimi olarak da Witcher 3, Forza Horizon 5, Red Dead Redemption 2 oynadım. Hepsi High/Ultra ayarlarda yüksek FPS şeklinde oynuyorum. Ben 13.100 TL'ye aldım. Linkini de aşağıya bıraktım.

 
Clevo kasaysa kesinlikle Monster almayın ama TongFang ise alınabilir, yanına bir de soğutucu alırsanız bence uzun bir ömür sizle güzel güzel gider.
 
Nedense amd degıl de ıntel almak ıstıyorum.Yanı hep intel onerılıyor.
Clevo kasaysa kesinlikle Monster almayın ama TongFang ise alınabilir, yanına bir de soğutucu alırsanız bence uzun bir ömür sizle güzel güzel gider.
Kasanın clevo olup olmadıgını nerden anlıcam?
 

Geri
Yukarı