Monster aryond A27 alınır mı?

RX 5600 XT'ye 240 Hz monitör alınır mı peki?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu gibi internette testler mevcut. Oynadığınız oynularda kaç FPS aldığınızı az çok biliyorsunuzdur.

Ben de 5600 XT kullanıyorum bu monitörle. Kullanmayan arkadaşların yorumlarını ciddiye alıp vazgeçip vazgeçmemek senin kararın.

Böyle daha yetkili gelen biri gelse iyi olur aslında.
FPS oyunları oynuyorum. Her türlü 240 FPS'yi geçiyor. Zaten FPS için düşük ayarlarda kullancağım.

Böyle daha yetkili gelen biri gelse iyi olur aslında.
FPS oyunları oynuyorum. Her türlü 240 FPS'yi geçiyor. Zaten FPS için düşük ayarlarda kullancağım.
Valorant'ta orta ayarlarda 300 400 FPS alabiliyorum ekran kartı yüzde 70 çalışırken. CS:GO'da da tam stabil 240 FPS alamıyorum oyunun yüzünden ama 200'den aşağı görmedim.

Ne Togg'u adamlar Çin'de herhangi bir merdiven altı üreticisi bulup yaptırıyor sonra da oradan direkt geliyor. Türkiye'de kutusunu bile açmıyorlar direkt satıyorlar Çin'den geldiği gibi. Aliexpress'ten monitör siparişi veriyormuşsun gibi düşün. Monster'ın tüm çevre birimleri böyle. Garantisi bitince elinde patlama ihtimali çok yüksek zaten. O yüzden monitör işinde deneyimli ve kaliteli bir markaya yönel.

Ürünün technopat incelemesinde içi açılmış ve panelinin Samsung LSM270HP10 görülmüş?
Neden asılsız iddialar atıyorsunuz ortaya.
Kendi monitörümde de bir miktar ghosting var (iade etmeyi düşünüyorum) ve oyunlarda özellikle karanlık yerlerde sağ sol yaptığım zaman ghosting gözüküyor. Bu monitörde de bariz bir ghosting var mı?

Son düzenleme:
Ürünün technopat incelemesinde içi açılmış ve panelinin Samsung LSM270HP10 görülmüş?
Neden asılsız iddialar atıyorsunuz ortaya.
Kendi monitörümde de bir miktar ghosting var (iade etmeyi düşünüyorum) ve oyunlarda özellikle karanlık yerlerde sağ sol yaptığım zaman ghosting gözüküyor. Bu monitörde de bariz bir ghosting var mı?
Yani sentetik testlerde çıkan sonuçlara oyun oynarken kimse dikkat etmeyeceği için göze çarpacak kadar siyah bir iz çıktığını hiç görmedim şu ana kadar. Belki de vardır ama ben göremiyorumdur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı