Monster çantasından RAM ve M.2 SSD çıktı

o1Poseidon

Hectopat
Hocalarım selamlar. Arkadaşım yakın zamanda Monster Abra serisinden bir laptop almıştı. Bugün okula geldiğinde çantasını incelerken ön kısımda 8 GB RAM ve M.2 SSD buldum. İlk başta dızlıcaktım ama önü dönüktü :). Neyse garip olan tarafı şu arkadaşım hiçbir ek ekleme yapmadan laptopu satın aldı. Bu durum birinizin başına hiç geldi mi?
RAM ve SSD çantasından çıkan hocam:
@NightFlowey

Hocalarım selamlar. Arkadaşım yakın zamanda Monster Abra serisinden bir laptop almıştı. Bugün okula geldiğinde çantasını incelerken ön kısımda 8 GB RAM ve M.2 SSD buldum. İlk başta dızlıcaktım ama önü dönüktü :). Neyse garip olan tarafı şu arkadaşım hiçbir ek ekleme yapmadan laptopu satın aldı. Bu durum birinizin başına hiç geldi mi?
RAM ve SSD çantasından çıkan hocam:
@NightFlowey
Ona küçük sürprizler yapın.

Hocam ALES sorusu gibi hikayeleştirmek yerine direkt olarak anlatsaydınız daha kolay anlardık. Çözümlemeye kafa yormaya üşendim başta.

Çantanın yanında gönderdiklerini arkadaşın farketmemiş mi? Belki kendi çıkarmıştır vs.
Kendisi daha bilgisayarın içini falan açmamış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı