Beyler merhaba... Konuya yeni giriş yapıyorum ama dün abra v1 den aldım. Çok ayrıntılı incelemedim ama kasası gerçekten çirkin. Ama ısınma problemi yok gibi. Gerçi bir 20 dakika sniper elite 3 ü oynadım. Bütün ayarları ultra ya getirdim. Sadece şu uzaktaki nesneleri detaylandıran ayarı açtığımda oyun yavaşladı. O da menü geçişleri yavaşladı diye oyunda denemeden kapattım. Ultra ayarlarda oyun akıcıydı ama rahatsızlık vermeyen atlamalar da yok değil. Bu arada pilde oynarken denedim bunu ve sağ üst köşedeki düğmeden performans seçeneğini işaretlememiştim belki kendi de otomatik geçiyor olabilir. Gerçi son driverları daha yüklemedim. Ben daha önce exper nr13e kullanıyordum. Bilen bilir hani şu 3 sene önce Carrefour da da satılan efsane cihaz. Asus ta aynı cihazın özellikleri o dönem 2500tl iken exper de 1550 civarında idi. Ama değinmek istediğim nokta o aldığım cihaz da clevo dan çevrilmeydi. Hatta driver cd düzeni bile abra ile aynıydı. Onda ısınma ve ses problemi vardı. Ama bu cihaz ona göre o konuda çok daha iyi. Onun da kasası daha güzeldi. Ama önceki tam ihtiyaçlarımı karşıladı. Bundan da aynı performansı alırım diye düşünütorum. Bu arada kasasının arkasına ya da kasanın açık yerlerine Notebook stickerlarından yapıştırsam ısınmaya karşı bir sorun teşkil eder mi. Madem soyuluyor bu şekilde önlem alınabilir bence.
Son düzenleme: