Monster gerçekten alınır mı? Gerçekten kötü bir marka mı?

Daha fazla  
Herkese merhaba. Laptop konusunda Monster muadillerine göre daha ucuz ama daha iyi ekran kartlı / işlemcili bilgisayarlar satıyor. Sizce bu Monster'ın tercih edilebileceği anlamına mı geliyor? Gerçekten Monster tercih edilebilir mi? Bir kısım firmayı tamamen överken diğer kısım tamamen yere batırıyor. Gerçekten tarafsız bir eleştiri yapabilir misiniz? Hem almak isteyenler için rehber niteliğinde olur hem de firma hakkında yeni şeyler öğrenmiş oluruz. Kasalardan yakınanların olduğunu gördüm. Gerçekten aşırı derecede ısınıyor mu? Gerçekten kalitesiz bir kasaya mı sahip? Kolayca eziliyor mu? Ekran konusunda ise menteşelerin kırıldığı söylenmiş. Bu kadar basit bir şekilde menteşeler kırılıyor mu? Birkaç ayın sonunda pert denecek seviyeye geliyor mu? Yeni serilerde de ekranlar böyle mi? Servis'i bir kısım aşırı gömerken bir kısım aşırı derecede övüyor. Işin arkaplanında olan servis nasıl işliyor? Cihazı aldığınızda bir sorunla karşılaştınız mı? 6500-8000 civarında başka bir markadan 1650 Ti ekran kartlı iyi laptop bulmak mümkün mü?

Duyduğum kadarıyla servislerine güzel diyorlar bol bol paran varsa aynı özellikle laptopa 2-3K ekleyip MSI alabilirsin fakat fiyatına göre güzel alınır.

Bunlar olduğu kadar çok iyi olduklarını söyleyen de var. Biraz da şans işi.

Herkese merhaba. Laptop konusunda Monster muadillerine göre daha ucuz ama daha iyi ekran kartlı / işlemcili bilgisayarlar satıyor. Sizce bu Monster'ın tercih edilebileceği anlamına mı geliyor? Gerçekten Monster tercih edilebilir mi? Bir kısım firmayı tamamen överken diğer kısım tamamen yere batırıyor. Gerçekten tarafsız bir eleştiri yapabilir misiniz? Hem almak isteyenler için rehber niteliğinde olur hem de firma hakkında yeni şeyler öğrenmiş oluruz. Kasalardan yakınanların olduğunu gördüm. Gerçekten aşırı derecede ısınıyor mu? Gerçekten kalitesiz bir kasaya mı sahip? Kolayca eziliyor mu? Ekran konusunda ise menteşelerin kırıldığı söylenmiş. Bu kadar basit bir şekilde menteşeler kırılıyor mu? Birkaç ayın sonunda pert denecek seviyeye geliyor mu? Yeni serilerde de ekranlar böyle mi? Servis'i bir kısım aşırı gömerken bir kısım aşırı derecede övüyor. Işin arkaplanında olan servis nasıl işliyor? Cihazı aldığınızda bir sorunla karşılaştınız mı? 6500-8000 civarında başka bir markadan 1650 Ti ekran kartlı iyi laptop bulmak mümkün mü?
Şimdi bu cihazları onlarla birlikte bungee jumping yapın diye üretmiyorlar dostum. Sağlamlığı pek ilgi alanım değil. Telefon olsa hadi bir nebze tamam, ufak bir cihaz ve saire. Malına güzel bakarsan sorun olmaz o konu. Nereden bakabiliriz konuya anakart sorunlu mu, onu da pek sanmıyorum çünkü yıllarca kullanan insanlar var. Ciddi kronik sorunları olsa hepsinde bir şekilde belli eder. RX570- RX580'de olduğu gibi.
Zaten grafik işlemcisi ve işlemci, RAM, HDD, SSD, ekran gibi parçalar tamamen diğer markalarında aldığı genel üreticilerden alınıyor. Yani özetle alınmaması için hiçbir sebep yok. Ama ben şahsen fazla mobil olmaya ihtiyaç yoksa kasa tavsiye ediyorum.

3 Sene Abra a5 v11.1 modelini sorunsuz kullandım, batarya ve hdd testlerini yapıp ikinci el sattım.
Test sonuçlarında batarya ve hdd nerdeyse yıpranmamıştı bile.
Teknoloji ikiye ayrılır. Ya çok iyi araştıracaksın ya da işini şansa bırakacaksın. Endişeli biriyseniz, zor memnun oluyorsanız problemsiz en çok tercih edilen problemsiz modellere yönelin kafanız ağrımasın ben tertemiz kullandım.
Firmayla ilgili beğenmediğim kısım şu; Müşteri Memnuniyeti.
Teknik servisi var burada hem alınıyor, cihaz kısa sürede teslim ediliyor eyvallah da çok soğuklar be birader. İstanbul'da hem satış hem de teknik servis kısmındaki ilgi alakadan memnun kalmadım. Ancak Ankara şubesi çok iyiydi, yine de sen işi satış elemanlarına bırakma kendin iyice araştır derim. Kafan ağrımaz.

Duyduğum kadarıyla servislerine güzel diyorlar bol bol paran varsa aynı özellikle laptopa 2-3K ekleyip MSI alabilirsin fakat fiyatına göre güzel alınır.
Eğer 2-3k eklersem yine monster'ın daha iyi ekran kartlı modellerine denk geleceğim. Kafamdaki soru ise maksimum 8.250₺ bütçeyle en iyi hangi laptop alınabilir. Monster iyi gibi duruyor. Yeni nesil monsterlar hakkında bilgisi olan yada bizzat deneyimlemiş olan arkadaşlar yol gösterse keşke.

Burda notebook u yıllarca sorunsuz kullandım diyenlere çok aldırış etme derim. Şikayetvar üzerindeki şikayetler bile sogumama sebep oldu tabii bence yukardaki arkadaşın dediği gibi teknoloji şans isi ama monsterın bu kadar kronik sorunu olacağını tahmin etmemiştim ben de uzun süre gitmesi ve daha güvendiğim için MSI aldım ama monster da kötü bir bilgisayar değil kullanan arkadaşlarım var. Bazıları sorun yaşarken bazıları hiç yasamadi yıllardır

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı