Monster içmek sağlıksız mı?

Sağlıklı değil evet her gün bir tane içmek nedir önce sağlığına sonra parana yazık. Zaten 18 yaşından küçüklere vermiyorlar genelde tekelden mi alıyorsun? Yapma, haftada bire düşür erkek adamın içeceği bir şey değil ha beyaz içiyorsan tamam ama yeşil bozar adamı.

Her gün içme kalbine çok yüklenirsin. Haftada 1 iç her gün içince ne oluyor. Hatta hiç içme.

Sağlıklı değil evet her gün bir tane içmek nedir önce sağlığına sonra parana yazık. Zaten 18 yaşından küçüklere vermiyorlar genelde tekelden mi alıyorsun? Yapma, haftada bire düşür erkek adamın içeceği bir şey değil ha beyaz içiyorsan tamam ama yeşil bozar adamı.

İlkokuldayken burn içmiştim ailem yoktu. Komşu görüp onu içen kalp krizi geçiriyor demişti. İçecekten değil de korkudan kalpten gidiyordum :DD

Ben şekerli olduğu için önermem harici problem yok yıllardır pre workout içerim hiçbir sıkıntım yok.

Her gün içme kalbine çok yüklenirsin. Haftada 1 iç her gün içince ne oluyor. Hatta hiç içme.

İlkokuldayken burn içmiştim ailem yoktu. Komşu görüp onu içen kalp krizi geçiriyor demişti. İçecekten değil de korkudan kalpten gidiyordum :DD

İçen kalp krizi geçirmez, genelde enerji içeceği içip kalp krizi geçirenler litreyle falan içiyor.

Kesinlikle içme kardeşim. Gelişme çağında yaptığın hataların bedelini büyüdüğünde çok acı ödüyorsun. Gece uykusu (12-3 arası), düzenli beslenme ve spor, aşırı ekrana maruz kalmamak önemli. Allah sağlıkla sınanmaktan bizleri korusun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı