Monster laptop alınır mı?

Taşıma sıkıntın yoksa oyun için laptop alma bence. İlk hafta iyi geçer sonraki hafta işlemci 100 derecelere vurur, o olur, bu olur. Eğer Monster alacağım diyorsan da Clevo olmayan kasalardan tercih et ve 17.3 inç olsun. Bir nebze daha soğuk kalıyor.
Monster kullaniyorum abra a5 v16.6 80° yi geçtiğini gormedik rust medium graphic max rander gta 5 70° civardinda fln

Alınır, sizin için iyi bir ders olur bir daha Monster almamak için.
Monster birçok markadan daha iyi laptop yapiyor asus msi hariç teknik servisi ve musteri hizmetleride cok iyi

Alınır, sizin için iyi bir ders olur bir daha Monster almamak için.
Monster birçok markadan daha iyi laptop yapiyor asus msi hariç teknik servisi ve musteri hizmetleride cok iyi

Monster kullaniyorum abra a5 v16.6 80° yi geçtiğini gormedik rust medium graphic max rander gta 5 70° civardinda fln

Monster Tulpar T7 kullanıcısıyım, servisini de 3 kez deneyimledim. Siz sorun yaşamamış olabilirisiniz ama ben yaşadım ve olumlu yaklaşmıyorum.

Notebookta dedim sen hiçbir notebookta alınmaz dedin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

30.000TL verip aldığım laptop un verdiği performansı 15k ile toplanan bir kasa verebiliyorsa o işte bir sıkıntı vardır. Söylemek istediğim buydu.

Arkadaşlar bunlardan hangisi Clevo hangisi Tongfang ve Tongfang olan alınır mı?

2. Attığın linkteki tongfang kasa.

Tongfang kullanan Abra modeller mevcuttur

İkisi de Clevo kasa. Abra modellerinde Tongfang yok. Monster alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de Clevo kasa. Abra modellerinde Tongfang yok. Monster alınmaz.
1692876577266.png

2. Linkteki bilgisayar, arkasında yeşil çizgiler yok. Bu tongfang kasa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı