Monster Pusat Pro Wireless Gamepad İncelemesi

Merhabalar, iyi bayramlar Monster laptobum için bir gamepad almak istiyorum. Logitech f710 ile Monster gamepad arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz acaba ? Bütçe olarak 200 lira civarında kalmak istedim.

Merhabalar, iyi bayramlar Monster laptobum için bir gamepad almak istiyorum. Logitech f710 ile Monster gamepad arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz acaba ? Bütçe olarak 200 lira civarında kalmak istedim.
Bende ikisi arasında kaldım. Monster pusat aldım. 3 aydır kullanıyorum. Fifa 19 , nba 2k19, Ac odssey oynadım mükkemmel bir kol. 8 10 saat civarı sarj süresi var , çok ergonomik , çok güzel bir kol. 3 aydır kullandım şu ana kadar bir eksi yanını görmedim. Evde ds4 ve xbox 360 Gamepadi olmasına rağmen bu kolun onlardan farklı bir deneyim yarattığını söyleyemem.

Hadi ya.. Daha dün Monster Abra A5 v15.1 laptop siparişi verdim, yanında pusat v6 mouse aldım. Bilseydim gamepad i de oradan alırdım. F710'u çok öneriyorlar çok sağlam diye ona karar vermiştim. Bugün de hs60 kulaklık aldım. Bilseydim komple Monster aksesuar paketi alırdım Yorumunuz kafamı karıştırdı. Ama herhalde f710'dan daha iyi değildir, denktir belki olsa olsa. Malzeme kalitesi olarak Logitech'in bir adım önde olacağını düşünüyorum sanki Pusat'tan

Tabiki kalite olarak f710 iyidir fakat ergonomik olarak pusat daha iyi. Bence yinede doğru seçim yapmışsınız.

Merhaba. Bugün pusat joypad aldım. Usb kablosu ile pcye bağlayamadım sadece şarj oluyor. Alıcıyı takmadan sadece kablolu şekilde kullanılabiliyormu? Teşekkür ederim

Merhabalar gamepad fıfa da yada nba gibi oyunlarda klavye çakışması oluyormu bazı gamepad lerde ayarını yapdıgında klavye ayarı bozuluyorda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…