Monster Pusat Pro Wireless Gamepad İncelemesi

Forza Horizon 4'de uyumlu mu?
Windows 10'da kullanırken titreşim kullanılabiliyor mu?
Xbox kontrolcüsü veya Dualshock 4 yerine tercih edilebilir mi F/P açısından?
Xbox veya PS kontrolcüleri alırsam 2. el alacağım, hangisini tercih etmeliyim?

Soru yağmuruna tuttum kusura bakma, hiç bilgim yok bu konuda daha önce kullanmadım sadece arkadaşlarla FIFA, Pes vs. oynarken kullandım.

Ben olsam 2. el yerine Monster alırdım.

Araştırdım ama göremedim de acaba herhangi bir driver veya program bulunuyor mu? Ayrıca turbo modu ne oluyor?

Araştırdım ama göremedim de acaba herhangi bir driver veya program bulunuyor mu? Ayrıca turbo modu ne oluyor?
Turboya basılı tutarak örnek A ya basınca, (sonra elini turbodan çekebilirsin)
A ya basılı tutunca saniyede 7-8 kere A ya basıyor kendisi. Ateş etme tuşuna atarsın mesela, tabancayı tarıyormuş gibi ateş eder

Gamepad hakkında bir sorum olucak, konsolda analog tuşu yok bu sebeble pes oynarken hareketli çalımları yapamıyoruz, daha detaylı söylemek gerekirse sağ alt joystick oyun içinde aktif değil bunu nasıl düzeltebilirim?

Sizce F710 yerine mantıklı bir tercih olur mu?
Bende aralarındaydım hatta konu açtım. F710 çok eskidi artık F910 falan diye çıkartmadılarda. Zamanında 99 TL'ye alınan ürüne şimdi 200-250 TL vermek mantıksız. 180 TL'ye hele bu varken ya da 2. el Xbox One kolu tercih etmek daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…