Monster Pusat Pro Wireless Gamepad İncelemesi

Ben de almayı düşünüyorum. Ancak daha çok F1 2019, Assetto Corsa, Rocket League gibi oyunlarda kullanmayı planlıyorum. Yarış oyunları için iyi midir sizce?
F710'a baktım ancak hem eskidi hem tuşları bana ağır geldi hem de bazı yerlerde bağlantı problemleri yaşanabileceğini okudum.

ilk bende F710 almayı düşündüm fakat eski ve gereksiz pahalı. monster gamepad aldık daha sonra. şuan sorunsuz kullanıyoruz üst düzey bir kalitesi olmasada gayet yeterli bence.

Ben de daha çok araba yarışları için aldım. NFS Payback, NFS 2015 ve Forza Horizon 4 ile test ettim. Beğendiğimi söyleyebilirim. Bahsedilen gibi arkadaşımda da F710 var ve bağlantı sorunları yaşadığı oluyor. Ben aldığımdan bu yana kopma yaşamadım. Kasam masanın altında ve alıcı ön porta takılı vaziyette kullanıyorum.

Teşekkür ederim bulduğum bir fırsatta bende alıcam sanırım. Xbox koluna hiç 300 lira veresim gelmiyor üstelim bunda alıcı da var.

2 tane alsam bir bilgisayarda kullanabilir miyim aynı model markayı? Çakışma olur mu?

İkinci kol olarak algılamayabilir. Ufak çapta inceleme yapan bir abimiz frekansların çakıştığını söylemiş ve iade etmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Wireless kulaklık kullanıyorum acaba sorun yaşar mıyım?

Wireless kulaklık kullanıyorum acaba sorun yaşar mıyım?

Yaşamazsın. Ayrıca ürün fiyatına göre çok güzel kesinlikle vermeyin pil takılan Xbox one koluna o paraları. Pil yerine şarj edilebilir bataryasını almaya kalsan 500 lira birde bluetooth yoksa ayrıca adaptör alınacak ohooo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…