Monster Pusat XL 80x30 Mouse Pad İncelemesi

1629204577086.png

Herkese merhaba, bu konuda yeni almış olduğum Monster Pusat XL adlı 80x30 Mousepad'i inceleyeceğim.​

Fiyat ve Kargolama​

İlk olarak nereden ve nasıl aldığımdan bahsedeyim.
Ürünü hepsiburada üzerinden 75 TL'ye aldım. Aslında 75 TL'ye almadım ama liste fiyatı böyle diyelim.
Pazar günü almıştım ve Pazartesi günü sabahı kargoya verildi. Bugün de saat 10 buçuk gibi gelimde ulaştı. Yurtiçi Kargo ile geldi, Yurtiçi yine kalitesini konuşturdu diyebilirim.​

Kutu​

1629204606090.png
Kutusu bu şekilde, sade bir kutu. Kutusunun üstünde bir deformasyon var ama ürün Mouse Pad sonuçta, kolay kolay hasar alacak bir ürün değil. Sıkıntı etmedim bu yüzden.
1629204766889.png
Arkada Mouse Pad'e ait ufak tefek bilgiler yazılmış, Türkçe, İngilizce ve Almanca olmak üzere 3 dilde.
1629204782659.png
Kutu içeriğinde başka bir şey yok, üstte gördüğünüz şekilde bir naylona sarılı olarak Mouse Pad çıkıyor.​

Mouse Pad hakkında​

1629204836507.png
Genel olarak tasarımı bu şekilde. Bahsettiğim gibi 80x30cm uzunluğa sahip. Siyah bir kumaş üstüne sağ alt köşeye Monster logosu işlenmiş. Dikişler de yeşil.
Yeşil dikişler tasarımına epey güzellik katmış diyebilirim.
1629204857146.png
Masamın üstünde de böyle durdu, gayet sade ve güzel. Eski LoL desenli çinden aldığım Mouse Pad'e göre kat kat iyi hatta :d
1629204869571.png
Kenarlarındaki dikişlerinden bahsedeyim, gayet kaliteli buldum. Kolay kolay yırtılacak ve kopacak gibi değil. Ayrıca Mouse Pad masayı kavrıyor, kolay kolay kaymıyor. Bu şekilde kaymaması da beğendiğim özelliklerinden birisi oldu.

Ayrıca Mousepad'i ilk açıp elime aldığımda bayağı bir plastik kokusu vardı. Ben de alır almaz sabunlu suyla yıkayıp güneşte kurumaya bıraktım. Bunu yapınca koku bayağı azaldı, zamanla da tamamen geçecektir diye düşünüyorum. Duruma göre güncelleme yaparım.

Bunun dışında sitesinde Mouse Pad'in hangi tipte olduğu yazılmamış ama ben Control olduğunu düşünüyorum. Mouse, Mouse Pad üstünde biraz yavaş kayıyor. Speed olmadığı kesin yani. Benim için önemli değil, sıkıntı etmiyorum bu yüzden.

Mouse Pad'in malzeme kalitesini beğendiğimi söyleyebilirim. Dikişler ve kumaşı oldukça kaliteli olduğunu hissettiriyor. Ayrıca su geçirmediği belirtilmiş, gerçekten de geçirmiyor. Ben yıkarken sadece ön tarafına su tuttum, arkasına neredeyse hiç su gelmedi. Kurularken kontrol ettiğimde arkada sadece ufak ıslaklıklar vardı.

Genel olarak beğendiğim bir ürün, JD 900 Pro alma fırsatım olsa muhtemelen onu alırdım ama hepsiburada'dan kampanyayla aldığım için bana ucuza geldi.
Artı ve eksilerinden bahsetmek gerekirse:​
Artıları
Eksileri
Yüksek malzeme kalitesi​
Plastik kokması​
Su geçirmez olması​
Farenin Mouse Pad üstünde yavaş kayması​
Sade ve hoş bir tasarıma sahip olması​
(Bu bir tercih de olabilir ama çoğu kişi için eksi.)​
Sonuç olarak Mouse Pad'i beğendim, beklentilerimi karşıladı. Almayı düşünenlere de önerebileceğim bir Mouse Pad. Fiyat olarak da uygun denilebilir. Cafcaflı tasarımlara sahip Mouse Pad'leri tercih etmektense bu şekilde sade bir Mouse Pad almak daha mantıklı bence. O tarzda Mouse Pad'lerin çoğundaki baskının kalitesinin düşük olduğunu duymuştum. O yüzden iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Her neyse, incelemem buraya kadardı, bir Mousepad nasıl incelenirse artık :D
Merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkürler, iyi forumlar.​
 
Son düzenleme:
Güzel inceleme. Teşekkür ederim. Müsait olduğum zaman okurum.
Resimleri "süprizbozan" olarak ayarlarsanız daha iyi olur. Yazıyı resim ile okurken zorlanıyorum ve biraz fazla yer kaplıyor :)
Teşekkürler, düzenledim görselleri.
Hayırlı olsun hocam. Aynı mousepad'i kullanıyorum koku 2 güne geçiyor. Ben yıkamamıştım 2 haftadır kullanıyorum koku 0 diyebilirim. İnceleme güzel olmuş elinize sağlık.
Teşekkürler. Bende de öyle olur umarım. Duruma göre güncellerim konuyu unutmazsam.
 

Geri
Yukarı