Ahmsef
Hectopat
- Katılım
- 27 Nisan 2021
- Mesajlar
- 4.362
- Makaleler
- 2
- Çözümler
- 4
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Yani eğer işinizi görüyorsa Linux'a geçmeye zorlamanıza gerek yok kendinizi. Benim Windows'tan daha çok işimi gördüğünden, ve yaptığım şeylere engel olmaması yüzünden. 6 ay Dual boot yaptıktan sonra geçtim.
Linux'ta Windows'a göre az uygulama olmasının nedeni, Windows'a göre az kullanılmasıdır. Var olan programlar güzeller, ama profesyonel düzeyde program eksikliği var maalesef.
Ama son zamanlarda daha fazla insan kullanıyor Linux'u. Özellikle son 2-3 yılda çoğu oyunun çalışmaya başlaması yüzünden.
Xfce'ye gelirsek. 1-2 ikon teması ve tema yüklerek güzel bir görünüm yapıp hem de az sistem harcatabiliyorsun. Örnek olarak kendi yaptığım bir özelleştirmeyi atayım. GNU/Linux masaüstü görünümleriniz
Hocam Linux gerçekten az RAM harcaması dışında ne artısı var? Kullanım, kodlama, performans falan ne artısı? Ben ciddi bir artış göremedim.