Monster T7 v20.4 vs T7 v22.2

Aralarında 1.5k fiyat farkı var o kadar para verebiliyorsan bence v22.2'yi al ekran olarak daha önde. V22 alüminyum ile güçlendirilmiş kauçuk diğeri güçlendirilmiş plastik kasaya sahip.
 
20.4 öneririm.

Ben 2K'den ziyade Hz için arada kalmıştım birisi 144 diğeri 165 Hz CS:GO PUBG gibi oyunlar oynuyorum. Görüntüde ne gibi bozulmalar olabilir? Bir de 2K da oyun oynamayacağım bunlar da göz önünde bulundurulduğunda sizce yine v20.4 mü?

Emin ol aralarındaki fark anlaşılmıyor bile.
 
Yani 165Hz ekran alıp harici onu da bağlayabilirim zaten bilgisayarıma bende sonradan öyle düşündüm bir sorun olmaz herhalde öyle yapsam.

Saçma olur. Laptop'u alma sebebiniz dizinize alıp gezdirmek değil mi? Monitör alacaksanız direkt masaüstü alın. Daha ucuza daha fazla performans alırsınız.
 
Farkdan ziyade demek istediğim monitör 2K fakat siz oynu 1080P'de oynuyorsunuz, görüntü bulaniklasiyor camurlasiyor vs. Hem de zaten bunu taşımak için aliyorsunuz ne gerek var monitöre.
 
Saçma olur. Laptopu alma sebebiniz dizinize alıp gezdirmek değil mi? Monitör alacaksanız direkt masaüstü alın. Daha ucuza daha fazla performans alırsınız.

Yok bunun farkındayım fakat okul için başka şehre gitme ihitmalim var okul yatılı ve bu yüzden masaüstünü götüremem evde harici olarak monitör alabilirim kendim için bu yüzden demiştim :)
 

Geri
Yukarı