Monster Tulpar T5 V20.3 alınır mı?

Jeremiah36

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar,
Uluslararası bir şirkette gemi personeli olarak çalışıyorum, laptop bizler için olmazsa olmaz, aynı zamanda uzun yıllardan beri bilgisayar oyunları ile haşır neşir bir insanımdır. Kısacası merak ettiğim bir konu var, Tulpar T5 v20.3 alınır mı? Şu an laptopa ayırdığım bütçe 20.000 civarıdır, RTX 3060 Max-P 130W, i7 11800h işlemci ve ayrıyeten 16 GB 3200 MHz RAM de gayet güzel sistem özellikleri olarak, bu modelin TongFang kasa olduğu ve kaliteli olduğu söyleniyor.

Şunu da söylemeden geçmeyeyim, gemide minimum 6 ay çalışıyoruz, bu 6 ay içinde teknik servise de gönderemeyeceğim, sizce Tulpar T5 v20.3 bu bütçede bana uygun olan en iyi laptop mudur? Kampanyayı da kaçırmadan almak istiyorum, açıkçası 1 hafta sonra kampanya sona erecekmiş.
Şu an gemideyim ve Asya hattında çalışıyorum. Eğer bu özellikler bu fiyata kaçmaz derseniz, evdekilere aldırmayı düşünüyorum. Malum dolar kuru yükselip düşünce dolar kuru eski haline gelse bile fiyat artmış oluyor biraz da o durumdan korkuyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de dediğiniz ürünü bugün 17.299 TL'ye sipariş verdim. Yardımcı olmak isterdim ama tam olarak ne söyleyeceğimi bilemiyorum çünkü ürün daha gelmedi. Ürünün özelliklerine göre fiyatı çok iyi şu an. Klavyeden sıcaklığın net bir şekilde hissedildiği, fan sesinin yüksek olduğu söyleniyor. Benim dert etmeyeceğim şeyler ama siz alırsam 6 ay servise gönderemeyeceğim diyorsunuz, ürün hakkında daha önceki aylarda şikayetleri olan olmuş. Ama hiçbir sorunla karşılaşmayıp gayet memnun olanlar da var, biraz şans işi. Herhangi bir sıkıntıya göz yumamayacaksanız, iade etme şansınız yoksa bence işinizi şansa bırakmayın; fakat sorun yaşarsanız da bilgisayarı kullandırtmayacak bir sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Öncelikle herkese merhabalar,
Uluslararası bir şirkette gemi personeli olarak çalışıyorum, laptop bizler için olmazsa olmaz, aynı zamanda uzun yıllardan beri bilgisayar oyunları ile haşır neşir bir insanımdır. Kısacası merak ettiğim bir konu var, Tulpar T5 v20.3 alınır mı? Şu an laptopa ayırdığım bütçe 20.000 civarıdır, RTX 3060 Max-P 130W, i7 11800h işlemci ve ayrıyeten 16 GB 3200 MHz RAM de gayet güzel sistem özellikleri olarak, bu modelin TongFang kasa olduğu ve kaliteli olduğu söyleniyor.

Şunu da söylemeden geçmeyeyim, gemide minimum 6 ay çalışıyoruz, bu 6 ay içinde teknik servise de gönderemeyeceğim, sizce Tulpar T5 v20.3 bu bütçede bana uygun olan en iyi laptop mudur? Kampanyayı da kaçırmadan almak istiyorum, açıkçası 1 hafta sonra kampanya sona erecekmiş.
Şu an gemideyim ve Asya hattında çalışıyorum. Eğer bu özellikler bu fiyata kaçmaz derseniz, evdekilere aldırmayı düşünüyorum. Malum dolar kuru yükselip düşünce dolar kuru eski haline gelse bile fiyat artmış oluyor biraz da o durumdan korkuyorum açıkçası.
Evet. Çok müthiş bir kasa istiyorsanız Omen bakın. Bu da çok iyi ama.

20.000 Liranın üstüne fazla çıkmak istemiyorum ama galiba Tulpar T5 v20.3 modelini alacağım soğutması da gayet iyi diyorlar. Sadece fanlar çok ses çıkartıyormuş ama benim için problem değil çünkü evdeki bilgisayarımın fanları adeta uçak motoru gibi, hatta csgo oynarken çocuğun birine "arkaplandaki ses için özür dilerim havalimanında çalışıyorum" demiştim ve hiç garipsememişti, kısacası şu an için bana çok uygun ve fiyat performans olarak kaliteli geliyor sanırım evdekilere aldırtacağım 1 2 gün içinde.

Ben de dediğiniz ürünü bugün 17.299 TL'ye sipariş verdim. Yardımcı olmak isterdim ama tam olarak ne söyleyeceğimi bilemiyorum çünkü ürün daha gelmedi. Ürünün özelliklerine göre fiyatı çok iyi şu an. Klavyeden sıcaklığın net bir şekilde hissedildiği, fan sesinin yüksek olduğu söyleniyor. Benim dert etmeyeceğim şeyler ama siz alırsam 6 ay servise gönderemeyeceğim diyorsunuz, ürün hakkında daha önceki aylarda şikayetleri olan olmuş. Ama hiçbir sorunla karşılaşmayıp gayet memnun olanlar da var, biraz şans işi. Herhangi bir sıkıntıya göz yumamayacaksanız, iade etme şansınız yoksa bence işinizi şansa bırakmayın; fakat sorun yaşarsanız da bilgisayarı kullandırtmayacak bir sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.
Hocam geldi mi? Bende siparis verecegim? Sizc3 almak iyi olur mu?
Bir sorun cikarsa adamlar dogduguna bin pisman olur.

Hocam geldi mi? Bende siparis verecegim? Sizc3 almak iyi olur mu?
Bir sorun cikarsa adamlar dogduguna bin pisman olur.
Mersin'de yaşıyorum, çok hızlı bir şekilde 1 günde teslim aldım. Bir sıkıntı olmasın diye video çekerek kargoyu açtım. Paketlemesi ve ürünün kutusu gayet iyiydi, birazdan da çalıştırmayı planlıyorum.

Mersin'de yaşıyorum, çok hızlı bir şekilde 1 günde teslim aldım. Bir sıkıntı olmasın diye video çekerek kargoyu açtım. Paketlemesi ve ürünün kutusu gayet iyiydi, birazdan da çalıştırmayı planlıyorum.
Bana da haber verin.
Ben de aldım, merak ediyorum.
@Baalberith Hocam çalıştırdınız mı?
Güzel mi?

Son düzenleme:
Bana da haber verin.
Ben de aldım, merak ediyorum.
@Baalberith Hocam çalıştırdınız mı?
Güzel mi?
Windows kurulumunu yaptıktan sonra haber veririm hocam. İlk defa oyuncu laptop'ım oldu, şahsen böyle ince beklemiyordum, kasası da çok güzel görünüyor. Sadece ekran alt çerçevesi kalın ve ekranı olduğundan küçük gösteriyor ama yine de hoş. Normalde Dell G15 5515 alacaktım bu arada ben, ona çok güveniyordum ama bu kampanyayı kaçırmayayım dedim, Monster 800 lira fazlaydı.

Son düzenleme:
Windows kurulumunu yaptıktan sonra haber veririm hocam. İlk defa oyuncu laptop'ım oldu, şahsen böyle ince beklemiyordum, kasası da çok güzel görünüyor. Sadece ekran alt çerçevesi kalın ve ekranı olduğundan küçük gösteriyor ama yine de hoş. Normalde Dell G15 5515 alacaktım bu arada ben, ona çok güveniyordum ama bu kampanyayı kaçırmayayım dedim, arada 800 lira fark vardı.
İyi yaptınız.
Bana da haber verin, ben de gelince size haber veririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı