Monster Tulpar T5 v21.4 düşük FPS sorunu

Batuhan kıvrak

Hectopat
Monster Tulpar T5 v21.4 sahibiyim Valorant Battlefield 2042 Battlefield 1 gibi oyunlarda düşük FPS alıyorum benim lapotpumdaki sistemden daha düşük cihazlar ultra'da bile Valorant da 300+ alırken ben Ultra'da 180 + almaktayım Battlefield 2042 de Ultra'da 100+ bazen alıyorum Battlefield 1 de ise 70 FPS falan Monster müşteri hizmetleri ile görüştüm uzaktan bağlandılar laptopa birkaç ayar yaptı 20 FPS bile artmadı Valorant'ta diğerlerinde daha da düştü nasıl çözerim öneriniz var mı?
GPU Battlefield 2042 de 80 watts veriyor bazen Valorant'ta 68 watt bazen 74 falan FPS kısıtlayıcı da açık değil driverlar da güncel çöüzüm öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Tulpar T5 v21.4 sahibiyim Valorant Battlefield 2042 Battlefield 1 gibi oyunlarda düşük FPS alıyorum benim lapotpumdaki sistemden daha düşük cihazlar Ultra'da bile Valorant da 300+ alırken ben Ultra'da 180 + almaktayım Battlefield 2042 de Ultra'da 100+ bazen alıyorum Battlefield 1 de ise 70 FPS falan Monster müşteri hizmetleri ile görüştüm uzaktan bağlandılar laptopa birkaç ayar yaptı 20 FPS bile artmadı Valorant'ta diğerlerinde daha da düştü nasıl çözerim öneriniz var mı?
GPU Battlefield 2042 de 80 watts veriyor bazen Valorant'ta 68 watt bazen 74 falan FPS kısıtlayıcı da açık değil driverlar da güncel çöüzüm öneriniz var mı?

Isıları kontrol edin, ne kadar oldu alalı laptopu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı