Monster Tulpar T7 16.1.2 vs Tulpar T5 18.1

-Soğutma bakımından fark atmaz fakat MSI'ın soğutması daha iyi.
-1050Ti ile 120Hz önemli olacaksa E-Spor oyunlarını çok oynuyorsan olur. O ekran kartı ile zaten başka oyunlarda 120 FPS göremeyebilirsin.
-Monster'ı alın o zaman. Performansa illa katkısı olur.
-Doğrudur. Monster Abra A7 modellerinde 2 bakır kullanılıyor. 2 küçücük fan dediğinize bakmayın... güçlüler. İlk cevapta yazdığım gibi MSI'ın soğutması daha iyi.
-Bence değer. Ayrı olarak sonradan para biriktirerek 16 GB'a yükseltin. Sonra isterseniz SSD'yi ekleyin.

Sorularınızı sormaktan çekinmeyin. Yardım için buradayım.
Tercihimi Tulpar T5 17.1 den yana kullandım ve bugün aldım. Yaptığım özellestirmeler ise 1TB 7200 rpm hdd eklemek ve rami 2666 mhz yapmak oldu sadece. Ayrıca mağazaya gidip ürünleri görmem cok etkili oldu. Tulparın T7 kasası hiç estetik gelmedi gözüme en güzeli T5 modeliydi. Ekranın boyutuna bu yüzden aldırmadım ve 400 tl 17" ekran icin verip (ki aklim t5 in estetik ve güzel oyuncu kasasında kalacaktı) 300 tlde 120 hz yapmak için vermektense ileride 24" 144 hz bir monitör alırım diye düşündüm.. su anda windowsun iso dosyasının inmesini bekliyorum kurup test edeceğim cihazı :)

Tercihimi Tulpar T5 17.1 den yana kullandım ve bugün aldım. Yaptığım özellestirmeler ise 1TB 7200 rpm hdd eklemek ve rami 2666 mhz yapmak oldu sadece. Ayrıca mağazaya gidip ürünleri görmem cok etkili oldu. Tulparın T7 kasası hiç estetik gelmedi gözüme en güzeli T5 modeliydi. Ekranın boyutuna bu yüzden aldırmadım ve 400 tl 17" ekran icin verip (ki aklim t5 in estetik ve güzel oyuncu kasasında kalacaktı) 300 tlde 120 hz yapmak için vermektense ileride 24" 144 hz bir monitör alırım diye düşündüm.. su anda windowsun iso dosyasının inmesini bekliyorum kurup test edeceğim cihazı :)
Ben de laptop alacagim MSI ve Lenovo fiyatlarini gordukten sonra Monster dusunmeye basladim Battlefield 1 veya AC-Origins test eder misin? Isi degerlerini cok merak ediyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı