Monster Tulpar T7 V22.1'de dGPU özelliği bulunacak!

Hocam dün gece mail atmıştım ıntel kartı devre dışı bırakınca Gpu kullanımının arttığını ve 2 kat performans arttığına dair. Muxu sordum devamında iade etmeyi düşündüğümü de söyledim. Şimdi cevap gönderdiler:

“Değerli müşterimiz,

Ürünün iGPU ( Dahili grafik işlemci ) MsHybrid özelliği bulunmaktadır. İntel ekran kartı devre dışı ( dGPU ) bırakma özelliği bulunmamaktadır. Daha sonra Bios güncellemesi ile bu özelliğin cihaza kazandırılabilirliği konusunda taahhüt verememekteyiz.”

Umarım siz haklı çıkarsınız ve Mux gelir çünkü cihaz şu haliyle %50 çalışıyor.
Hocam bende aynı cevabı almıştım 22.1 için, şikayetvar'da şikayet oluşturdum bilgi kirliliği olduğu için. Daha sonra Monster beni arayarak bilgi verdi. Sizin de aynı şeyi yapmanızı tavsiye ederim.

Screenshot_20210319-182653_Trendyol.jpg
20210319_182731.jpg

Gelecektir büyük ihtimalle. Trendyol'da 20.3'ün altına hem ben sormuştum hem başkası sormuş. Aynı cevaplar gelmiş.
20210320_110302.jpg

Başka bir arkadaş da 22.1 için sormuş.

Hocam bende aynı cevabı almıştım 22.1 için, şikayetvar'da şikayet oluşturdum bilgi kirliliği olduğu için. Daha sonra Monster beni arayarak bilgi verdi. Sizin de aynı şeyi yapmanızı tavsiye ederim.
Hocam şikayetvardan monster döndü konuştuk. Tv'ye bağladığımda %99 kullandığımı söyleyince bios güncellemesi yapılıp ıntel devre dışı bırakılacak o zaman dedi. Gelin test edelim olmazsa iade alırız diyerek ön kayıt oluşturdular.
V20.3 modeli için BIOS güncellemesi dağıtımları başlamış yurt dışında. V22.1 için hala derin bir sessizlik devam ediyor.
Aynen hocam telefondaki yetkili de güncelleme deyince heyecanlandım. Bakalım ya bu pazartesi ya da haftaya cumartesi götürebileceğim. Diğer günler iş durumum müsait değil

Son düzenleme:
Hocam şikayetvardan monster döndü konuştuk. Tv'ye bağladığımda %99 kullandığımı söyleyince ibos güncellemesi yapılıp ıntel devre ıdşı bırakılacak o zaman dedi. Gelin test edelim olmazsa iade alırız diyerek ön kayıt oluşturdular.

Aynen hocam telefondaki yetkili de güncelleme deyince heyecanlandım. Bakalım ya bu pazartesi ya da haftaya cumartesi götürebileceğim. Diğer günler iş durumum müsait değil
İnşallah gelir hocam.

Hocam şikayetvardan monster döndü konuştuk. Tv'ye bağladığımda %99 kullandığımı söyleyince bios güncellemesi yapılıp ıntel devre dışı bırakılacak o zaman dedi. Gelin test edelim olmazsa iade alırız diyerek ön kayıt oluşturdular.

İnşallah gelir hocam.
V20.3 modeli için BIOS güncellemesi dağıtımları başlamış yurt dışında. V22.1 için hala derin bir sessizlik devam ediyor.
Sabah monsterla görüşmüştüm 20.3 mux switch geldiyse getiriyorum bilgisayarımı diye. Sormak için vakit istediler . Az önce monster tarafımı aradı.

Şu an için 20.3'te Mux switch olmadığını ve bir süre daha üretimin bu şekilde devam edeceğini şu dönemde mux switche yönelik çalışma olmadığı tarafıma iletildi.

Haberiniz olsun arkadaşlar :/

Sabah Monster'la görüşmüştüm 20.3 MUX Switch geldiyse getiriyorum bilgisayarımı diye. Sormak için vakit istediler. Az önce Monster tarafımı aradı.

Şu an için 20.3'te MUX Switch olmadığını ve bir süre daha üretimin bu şekilde devam edeceğini şu dönemde MUX Switch'e yönelik çalışma olmadığı tarafıma iletildi.

Tongfang aynı kasaya logo basan diğer üreticilere güncellemeyi göndermiş. Bir monstera göndermemiş hayret.

Sabah monsterla görüşmüştüm 20.3 mux switch geldiyse getiriyorum bilgisayarımı diye. Sormak için vakit istediler . Az önce monster tarafımı aradı.

Şu an için 20.3'te Mux switch olmadığını ve bir süre daha üretimin bu şekilde devam edeceğini şu dönemde mux switche yönelik çalışma olmadığı tarafıma iletildi.

Şikayetvar'da şikayett oluşturun, iade etmek istediğinizi söyleyin. İnsanlarla dalga geçiyorlar.

Tongfang aynı kasaya logo basan diğer üreticilere güncellemeyi göndermiş. Bir monstera göndermemiş hayret.

Hocam bu arkadaşımız da 20.3 kullanıyor ona ise gelmiş anladığım.
Şikayetvar'da şikayett oluşturun, iade etmek istediğinizi söyleyin. İnsanlarla dalga geçiyorlar.
İşin en kötüsü de bilgisayarımı seviyorum ama %99 kullanmıyor işte. Haftaya salı son günüm. Herhangi bir gelişme olmazsa cumartesi götüreceğim gibi gözüküyor iadeye :(
Bu arada şikayet vardan dönüş yapıldığında getirin güncelleyelim demişlerdi :D

Ben bilerek gitmeden aradım şimdi ise yok cevabı aldım :D

Hocam bu arkadaşımız da 20.3 kullanıyor ona ise gelmiş anladığım.

İşin en kötüsü de bilgisayarımı seviyorum ama %99 kullanmıyor işte. Haftaya salı son günüm. Herhangi bir gelişme olmazsa cumartesi götüreceğim gibi gözüküyor iadeye :(

Bu arada şikayet vardan dönüş yapıldığında getirin güncelleyelim demişlerdi :D

Ben bilerek gitmeden aradım şimdi ise yok cevabı aldım :D
Sıkıştırın biraz daha hocam, kesin cevap alana kadar bırakmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı