Monster Tulpar T7 v25.1.2 nasıldır?

Sağ olun ancak 17.3 ekran ve 6 GB ekran kartı konusunda ısrarcıyım bütçeninde 30.000'i aşmaması gerekiyor.

Zaten çok titiz kullanan birisiyim o nedenle bir sorun yaşamam sanırım. 12 senedir aynı laptop ile devam ediyorum gerçekten sitede bile kasmaları yüzünden çok daraldım.
Bende uzun süre dayanması ümidi ile aldım.

Sırf ekran için o paraya değmeyeceğini sadece işlemcisi farklı olan ve daha da güçlü olan ve size 3000-4000 lira kar ettirecek bir bilgisayar bulduğumu söyleyim. Ekranda hala ısrarcıysanız alın geçin memnun kalırsınız.

Ekstra bir monitör kullanmayacağım için 17.3 olmak zorunda eğer bu büyüklükte ise o modeli de görmek isterim.

Monster'in klavye şikayetleri çok ancak biraz daha katıp belki de aynı fiyata MSI tavsiye ederim 3050 Ti'lı bu sizi 5-6 sene rahat götürür hatta Amazon'da indirim varken ihtiyacınız varsa kaçırmayın. https://www.amazon.com.tr/dp/B09V83SVCH
Bu bilgisayar MSI zaten. Monster sadece logo basmış.

Bunlara da bakabilirsiniz.

Bu bilgisayar MSI zaten. Monster sadece logo basmış.

Bunlara da bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim fakat GameGaraj servis konusunda pek iyi değil diye biliyorum. Acer güzel gözüküyor ekranı 15.6 ve biraz sesli çalışıyormuş sanırım.

Bütçe olarak 25.1.2 seviyesine çıkılacaksa bence v21.7 almak çok daha mantıklı. (140W 3070 max-p bulunmakta) Aradaki farkı anlamak için;

v21.7 timespy testi ile 25.1.2 timespy testi. (Resimler aşağıda)
Arada uçurum var.

Ayrıca 25.1.2'de işlemci sıcaklığı sorunu var. Bildiğim kadarıyla bu sorun hala devam ediyor.

Dosya Ekleri

• 21.7.jpg
    21.7.jpg
    178,6 KB · Görüntüleme: 66
  • sdsh.png
    sdsh.png
    618 KB · Görüntüleme: 63
Bütçe olarak 25.1.2 seviyesine çıkılacaksa bence v21.7 almak çok daha mantıklı. (140W 3070 Max-P bulunmakta) aradaki farkı anlamak için;

V21.7 timespy testi ile 25.1.2 timespy testi. (resimler aşağıda)
Arada uçurum var.

Ayrıca 25.1.2'de işlemci sıcaklığı sorunu var. Bildiğim kadarıyla bu sorun hala devam ediyor.

Kasası ve ekran büyüklüğü nedeni ile 25.1.2 tercih edeceğim sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı