Monster Tulpar T7 v25.1 nasıldır?

Sipariş verdiğimden beri forumu dışarıdan takip eden birisi olarak ben de hem foruma hem de konuya dahil olmuş bulunmaktayım. 22 Ekim Cuma sabahı verdiğim sipariş hala hazırlanma aşamasında gözükmekte. Aslında aldıktan sonraki gün trendyolda 800 lira daha ucuz olduğunu görünce eve gider, siparişi iptal eder, trendyoldan yeniden sipariş ederim diyordum ki zamlar geldi aynı gün😅 Neyse umarım sıkıntısız bir şekilde hem benim hem de burada hala bekleyen arkadaşların eline ulaşır. Herkese hayırlı olsun diyelim

Sipariş verdiğimden beri forumu dışarıdan takip eden birisi olarak ben de hem foruma hem de konuya dahil olmuş bulunmaktayım. 22 Ekim cuma sabahı verdiğim sipariş hala hazırlanma aşamasında gözükmekte. Aslında aldıktan sonraki gün Trendyol'da 800 lira daha ucuz olduğunu görünce eve gider, siparişi iptal eder, Trendyol'dan yeniden sipariş ederim diyordum ki zamlar geldi aynı gün😅 neyse umarım sıkıntısız bir şekilde hem benim hem de burada hala bekleyen arkadaşların eline ulaşır. Herkese hayırlı olsun diyelim.

Teşekkür ederim hocam. Size de hayırlı olsun. Bende tam Hepsiburada üzerinden alıyordum ki orada karta taksit çıkmadı. Sonra diğer sitelere bakayım diye sıra sıra bütün sitelere açıyordum ki direk Trendyol'dakiyle karşılaştım. Bir de burada deneyeyim dedim ve hem taksit istediğim gibi çıktı hem de PC'yi daha ucuza aldım😁. Yaklaşık 4 aylık bilgisayar bakma durumundan hem bütçeme daha fazla ek yapmadan hem de istediğim bilgisayarı alarak kurtulmuş oldum🙂. Tabi 12K'lardan buralara kadar çıktı bütçe ama olsun🥲.

Doğrudan Windows 11 kurabilirsiniz. Sonrasında Windows 10 ürün anahtarıyla etkinleştirebilirsiniz sıkıntı olmaz.

Eyvallah üstadım
Beyler sipariş tamamlanmış, kargolanmayı bekliyor diye yeni mesaj geldi. Kargoyu beklicez artık yarın verirlerse

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı