Monster Tulpar T7 v25.1 nasıldır?

Eyvallah üstadım, forum da bir çok kişi usbden yapmayın kendiniz kurun güncellemesi diyor da o yüzden
doğrudur valla ben USB den yaptım hiç sorun olmadı açıkçası 1 aydır kullanıyor. gram sorunum olmadı
Hayırlı olsun hocam tüm kontrollerini yapıp buraya da yazarsan güzel olur valla. Özellikle o bahsettiğim monster yazısının en sol tarafına doğru cok ufak bir cıkıntı varsa onu kontrol edersen sevinirim.
nasıl bir çıkıntı hocma bu bende de cihaz varda bakıyorum bakıyorum çözemedim dediğiniz yeri herhangi birşey göremedim ama

doğrudur valla ben USB den yaptım hiç sorun olmadı açıkçası 1 aydır kullanıyor. gram sorunum olmadı

nasıl bir çıkıntı hocma bu bende de cihaz varda bakıyorum bakıyorum çözemedim dediğiniz yeri herhangi birşey göremedim ama
Hocam işaretli alanı göstermesem farkedilmeyecrk derecede çok ufak bir çıkıntı ekrana hiçbir zararı yok ve farketmıyorum bile. Çok dikkatlı bakıp elimi gezdırırsem anca anlayabılıyorum.
Hocam işaretli alanı göstermesem farkedilmeyecrk derecede çok ufak bir çıkıntı ekrana hiçbir zararı yok ve farketmıyorum bile. Çok dikkatlı bakıp elimi gezdırırsem anca anlayabılıyorum.
gp 76 kasalarda olabiliyormuş ve yaşayan da var sadece ben değilim.
Hocam celalyuksel70@gmail.com bnm Gmail tel no atalım ordan konuşuruz
Gruba girmek isteyenler maile numara atarsa gruba alalım daha rahat fikir alışverişi yaparız görseller,videolar atarız anlık olarak.

Dosya Ekleri

• IMG_20211030_112650.jpg
    IMG_20211030_112650.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 70
Yarım saat önce kargodan mesaj gelmiş, "gönderici müşterimizden teslim alınmıştır" şeklinde. Siteye baktığımda "ürünler hazırlanıyor" yazmakta hala. Onun dışında, buradaki arkadaşların yazdığı gibi, üretim departmanına gitti şeklinde ne bir mail geldi ne de mesaj... Hadi hayırlısı😃

gp 76 kasalarda olabiliyormuş ve yaşayan da var sadece ben değilim.

Gruba girmek isteyenler maile numara atarsa gruba alalım daha rahat fikir alışverişi yaparız görseller,videolar atarız anlık olarak.
teşekkür ederim görsel için mail attım hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı