çok iyi olur kuralım.Hocam bi whatsapp grubu mu kursak cihaz Fotograf video paylaşımı sorun sıkıntı kpnuşumj vs yaparız herkes tecrüberşitni anlatır
Nasıl yapalım şimdi ben kurayım mıçok iyi olur kuralım.
çok iyi olur kuralım.Hocam bi whatsapp grubu mu kursak cihaz Fotograf video paylaşımı sorun sıkıntı kpnuşumj vs yaparız herkes tecrüberşitni anlatır
Nasıl yapalım şimdi ben kurayım mıçok iyi olur kuralım.
Hocam celalyuksel70@gmail.com bnm Gmail tel no atalım ordan konuşuruzçok iyi olur kuralım.
Nasıl yapalım şimdi ben kurayım mı
Mail attım hocamHocam celalyuksel70@gmail.com bnm Gmail tel no atalım ordan konuşuruz
Hayırlı olsun hocam tüm kontrollerini yapıp buraya da yazarsan güzel olur valla. Özellikle o bahsettiğim monster yazısının en sol tarafına doğru cok ufak bir cıkıntı varsa onu kontrol edersen sevinirim.Benim ürün kargoya verilmiş 20 dk önce.
doğrudur valla ben USB den yaptım hiç sorun olmadı açıkçası 1 aydır kullanıyor. gram sorunum olmadıEyvallah üstadım, forum da bir çok kişi usbden yapmayın kendiniz kurun güncellemesi diyor da o yüzden
nasıl bir çıkıntı hocma bu bende de cihaz varda bakıyorum bakıyorum çözemedim dediğiniz yeri herhangi birşey göremedim amaHayırlı olsun hocam tüm kontrollerini yapıp buraya da yazarsan güzel olur valla. Özellikle o bahsettiğim monster yazısının en sol tarafına doğru cok ufak bir cıkıntı varsa onu kontrol edersen sevinirim.
Hocam işaretli alanı göstermesem farkedilmeyecrk derecede çok ufak bir çıkıntı ekrana hiçbir zararı yok ve farketmıyorum bile. Çok dikkatlı bakıp elimi gezdırırsem anca anlayabılıyorum.doğrudur valla ben USB den yaptım hiç sorun olmadı açıkçası 1 aydır kullanıyor. gram sorunum olmadı
nasıl bir çıkıntı hocma bu bende de cihaz varda bakıyorum bakıyorum çözemedim dediğiniz yeri herhangi birşey göremedim ama
gp 76 kasalarda olabiliyormuş ve yaşayan da var sadece ben değilim.Hocam işaretli alanı göstermesem farkedilmeyecrk derecede çok ufak bir çıkıntı ekrana hiçbir zararı yok ve farketmıyorum bile. Çok dikkatlı bakıp elimi gezdırırsem anca anlayabılıyorum.
Gruba girmek isteyenler maile numara atarsa gruba alalım daha rahat fikir alışverişi yaparız görseller,videolar atarız anlık olarak.Hocam celalyuksel70@gmail.com bnm Gmail tel no atalım ordan konuşuruz
teşekkür ederim görsel için mail attım hocamHocam işaretli alanı göstermesem farkedilmeyecrk derecede çok ufak bir çıkıntı ekrana hiçbir zararı yok ve farketmıyorum bile. Çok dikkatlı bakıp elimi gezdırırsem anca anlayabılıyorum.
gp 76 kasalarda olabiliyormuş ve yaşayan da var sadece ben değilim.
Gruba girmek isteyenler maile numara atarsa gruba alalım daha rahat fikir alışverişi yaparız görseller,videolar atarız anlık olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.