JoeBlackk
Kilopat
Kazım hızı ne hocamBende çok az ışık sızması var ölü piksel yok bu arada miner programında ekran kartını MSI olarak görüyordonanım olarakta MSI olduğunu binkez daha anlamış olduk
Kazım hızı ne hocamBende çok az ışık sızması var ölü piksel yok bu arada miner programında ekran kartını MSI olarak görüyordonanım olarakta MSI olduğunu binkez daha anlamış olduk
Bende çok az ışık sızması var ölü piksel yok bu arada miner programında ekran kartını MSI olarak görüyordonanım olarak da MSI olduğunu binkez daha anlamış olduk.
Flashdan kazım yapıyorum tesbit edilemez diye düşündümHocam 14 günü bekleseydiniz bari hemen mining yapmadan önce bazı sorunlar o arada çıkabiliyor. Minig yaparsanız iade hakkı direk kalkıyor.
Ben aldım müşteri hizmetlerini arayın yardımcı oluyorlar.Flashdan kazım yapıyorum tesbit edilemez diye düşündüm
Oyun kodunu teslim alabilen varmı
Flashdan kazım yapıyorum tespit edilemez diye düşündüm.
Oyun kodunu teslim alabilen var mı?
tespit edemiyorlar merak etmeyin 6 ay mining yaptığım cihaz arızalandı değişim yapıldıHocam 14 günü bekleseydiniz bari hemen mining yapmadan önce bazı sorunlar o arada çıkabiliyor. Minig yaparsanız iade hakkı direk kalkıyor.
Hocam arızası neydi? Miningle alakalı mıydı yoksa başka bir problemi mi vardı? Birde 6 ay geçmesine rağmen neden tamir değilde değişim yapıldı? Bilgilendiriseniz sevinirim.tespit edemiyorlar merak etmeyin 6 ay mining yaptığım cihaz arızalandı değişim yapıldı
Mining ile alakasız bir durum hocam donanımsal bir sorun vardı çözemeyince değişim olduHocam arızası neydi? Miningle alakalı mıydı yoksa başka bir problemi mi vardı? Birde 6 ay geçmesine rağmen neden tamir değilde değişim yapıldı? Bilgilendiriseniz sevinirim.
Aynı modeli kullanıyorum.Mining ile alakasız bir durum hocam donanımsal bir sorun vardı çözemeyince değişim oldu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.