Çözüm Monster v17.2.X performans sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam watt kullanımı da önemli GPU kullanımı kadar. Witcher 3'de güç tasarrufu modunda %99 kullanım alıyorum ama 30 watt civarında çalışıyor. 1080p Ultra ayarlarda hairworks kapalı 55-60 FPS civarı alıyorum. 60 watt kullanabilse daha fazla FPS alacağım ama güç tasarrufu modu haricinde problemli malumunuz. Şu problemi çözeyim bakalım 30W %99 GPU kullanımı ile 60w %99 GPU kullanımı arasındaki FPS farkı ne kadar olacak.
Bir de üstadım CPU için de kullanılıyor diye biliyorum o +15 Watt. Dynamic Boost 2.0 ile gelen bir özellik, daha önceki versiyonda dediğiniz gibi CPU için kullanılamıyordu diye biliyorum.
Şu 85 Watt olayıyla ilgili bir şey öğrenirsem buraya yazarım hocam müsait bir vakitte araştırıcam bulabilirsem gerçekten merak ettim :D.
Hocam ama güç tasarufu modunda yazılım ekran kartının özelliklerini kısıyor.
Burada dediğimiz gibi ekran kartı kullanımı yüksek olması çok önemli yoksa benim gibi (bios güncellemesi yapmadan önce) sürekli drop yersiniz.
Ekran kartı watt kullanımının programa bağlı olduğunu düşüyorum çünkü 60w üzeri kullanmıyor değil kullanıyor 85w kadar yolu var.
Hocam ama güç tasarrufu modunda yazılım ekran kartının özelliklerini kısıyor.
Burada dediğimiz gibi ekran kartı kullanımı yüksek olması çok önemli yoksa benim gibi (BIOS güncellemesi yapmadan önce) sürekli drop yersiniz.
Ekran kartı watt kullanımının programa bağlı olduğunu düşüyorum çünkü 60W üzeri kullanmıyor değil kullanıyor 85W kadar yolu var.

RDR 2 benchmark testi yapmıştım orada ekran kartı watt kullanımı oldukça yüksekti bulabilirsem atarım buraya

Aynı model var bende de Clevo desteğine sonra Almanya şuberlerine bile yazdım sırf BIOS güncellemesi getirmeleri için ilgilenmiyor kimse ve çözümü de yok kardeşim. Ekran kartında bir de power limit var 74 dereceden fazlasını daha göremedim. Düşük kullanım var bir de performans sorunları bitmiyor.

Aynı model var bende de Clevo desteğine sonra Almanya şuberlerine bile yazdım sırf BIOS güncellemesi getirmeleri için ilgilenmiyor kimse ve çözümü de yok kardeşim. Ekran kartında bir de Power limit var 74 dereceden fazlasını daha göremedim. Düşük kullanım var bir de performans sorunları bitmiyor.

Çok haklısınız hocam. Aynı sorunlar var bende de. Umarım en yakında dönüş yaparlar.
Hocam klasörü de burada paylaşın ihtiyacı olan arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz.

Hocam mail attım görmediler şimdi aradım. BIOS versiyonunun fotoğrafını istediler akşam çekip atacağım. Gönderirler ise dosyayı buraya atacağım. Bu arada Control Center 3.59'u (Control Center driver version 3.59. ZIP.
)
v3.01'in üstüne yazsak sıkıntı çıkar mı? (3.59'u önceki sayfalardaki Clevo'nun linkinden buldum.)

Son düzenleme:
Çok haklısınız hocam. Aynı sorunlar var bende de. Umarım en yakında dönüş yaparlar.

Hocam mail attım görmediler şimdi aradım. BIOS versiyonunun fotoğrafını istediler akşam çekip atacağım. Gönderirler ise dosyayı buraya atacağım. Bu arada Control Center 3.59'u (Control Center driver version 3.59. ZIP.
)
v3.01'in üstüne yazsak sıkıntı çıkar mı? (3.59'u önceki sayfalardaki Clevo'nun linkinden buldum.)
Hocam eski sürümü kaldırın denetim masası-programlardan kaldırabilirsiniz.

Hocam eski sürümü kaldırın Denetim Masası-programlardan kaldırabilirsiniz.

Hocam kaldırıp yeni sürümü indirdim. Normalde deli gibi kükreyen fan şimdi yeni doğmuş kartal yavrusu gibi hiç sesi çıkmıyor. Flashbellekte gelen sürümü geri indirdim hala aynı. Ne bitmez derdi varmış bu Monster'in ya.

Hocam kaldırıp yeni sürümü indirdim. Normalde deli gibi kükreyen fan şimdi yeni doğmuş kartal yavrusu gibi hiç sesi çıkmıyor. Flashbellekte gelen sürümü geri indirdim hala aynı. Ne bitmez derdi varmış bu Monster'in ya.
Hocam 3.55 sürümünü kullanıyorum herhangi bir sorun yok bende.
Sizde uyumsuzluk olmuş olabilir bilemiyorum.

1 2 defa yeniden başlattım düzeldi. Kusura bakmayın sizide hep meşgul ediyorum. Çok kafaya takıyorum bazı şeyleri düzelmezse anksiyete tutuyor.

Hiç sorun değil hocam zaten Control Center'ı kurunca yeniden başlat diyor galiba etkinleşmesi için.
Hocam sorunuz olunca çekinmeyin sorun birbirimize yardımcı oluyoruz :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı