Monster v21.4 nasıldır?

Bütçe
16000

Kronik sorunu nedir? Özellikleri ve görünüşü aşırı hoşuma gitti aslında.

21.4 görünüşüne ben de bayıldım tam bir MacBook gibi. Ama BIOS güncellemeleriyle bir türlü düzelemeyen dGPU, ekranlarındaki Ghost screen, Monster'ın kronik mavi ekranı yeterli bence. 16k verdiğim bir cihazda bunları görmek istemem ben şahsen. Kasası çok kaliteli ama oyun sırasında metale ateş tutulmuş elini yakacak haberin olsun.

Şu anda v21.4'den yazıyorum. 2k ve 165 hz ekran muazzam ötesi. Oyunlarda CPU 90 derece, GPU 82 derece civarlarında geziyor. Ek bir soğutma ile çok daha iyi değerler elde edilebilir. Bataryası hafif kullanımda 1 saat 40 dakika kadar gidiyor. Kasası oldukça ince ve hafif. Ekranı yüzünden 60 hz ekran kullanamaz oldum.

Ekran kartı 130W, işlemcisi 45W. Daha üst bir alet olduğunu sanmıyorum. Yazılımsal sorunu yok. DGPU denemedim. 2K ekran ile ultra ayarlarda AAA oyunlar ortalama 50-60 FPS veriyor. Fan sesi evet biraz fazla. Sürekli oyun oynamayacak olanlar için gayet iyi bir alet. Denememi istediğin şeyler olursa yazabilirsin.

Hocam bu fiyatta
Bunlar ve Acer Nitro 5 var en iyi.

Şu anda v21.4'den yazıyorum. 2k ve 165 hz ekran muazzam ötesi. Oyunlarda CPU 90 derece, GPU 82 derece civarlarında geziyor. Ek bir soğutma ile çok daha iyi değerler elde edilebilir. Bataryası hafif kullanımda 1 saat 40 dakika kadar gidiyor. Kasası oldukça ince ve hafif. Ekranı yüzünden 60 hz ekran kullanamaz oldum.

Ekran kartı 130W, işlemcisi 45W. Daha üst bir alet olduğunu sanmıyorum. Yazılımsal sorunu yok. DGPU denemedim. 2K ekran ile ultra ayarlarda AAA oyunlar ortalama 50-60 FPS veriyor. Fan sesi evet biraz fazla. Sürekli oyun oynamayacak olanlar için gayet iyi bir alet. Denememi istediğin şeyler olursa yazabilirsin.
fan sesi internette gezinirken veya bilgisayarı çok zorlamıyorken nasıl?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı