Monster vs Lenovo

Bütçe
7500-9000
Belki verebilirim ama OC konusunda kararsızım yani yapmayı bilmesem de öğrenirim ama octan korkuyorum bilgisayara zarar verebilir diye.

Legion vantageden yapıyorsunuz, çok basit yani. Bir çubuk var sağa çekerseniz 150 MHz, bir kez daha sağa çekerseniz 300 MHz OC yapıyor. Korkulacak bir durum yok yani, Lenovo garantisinde bu durum.
 
Lenovo Idepad Gaming 3 kullanıyorum 2 ay oldu sanırım, memnunum eksilerini görmedim.

Kullandığım en iyi laptop diyebilirim, önceki laptopum da Lenovo Idepad idi o da üzmemişti. :)
 
Lenovo diyenleri anlamıyorum.
Monster seri bir PC aldığında kalitenin farkına varacaksın. Yedek parça dersen Lenovo daha mantıklı.
Gerçekten güldüm bu yoruma. Monster alınca kalitenin farkına varacağım ha!
Beyler herkese merhaba iki laptop arasında kaldım hangi alsam kararsızım bana bir yardımcı olun şimdi sizlere ikisinin de linkini atacağım birisi Monster birisi Lenovo.
Ve şöyle bir şey daha söyleyeyim eğer 7500-9000 TL arasında bana bu laptoplardan daha iyi laptop öneriniz varsa açığım ve illaki bu laptoplardan biri olmak zorunda mesela RGB klavyeli farklı bir markada olur ama özellikleri bunlar kadar iyi olsun yeter.

Lenovo kesinlikle daha kaliteli ama bazı modellerinde (sanırım Ideapad Gaming serilerindeydi) Coil Whine sorunu var. Haberiniz olsun.
 
Bir bitmediniz, laptop konusuna masaüstü atıyorsunuz. Ve sistem toplamak içinde uğraşmışsınız, yazık olmasın masaüstü konularından birine atın bir işe yaramış olur.

Hocam arkadaşın evde oynamaktan başka amacı yok bu durumda masaüstü hem ucuz hem performanslı hem de uzun ömürlü.
Tabii kendi kararı. Bizde laptopun iyi olduğunu biliyoruz ama amacına göre.
 

Geri
Yukarı