Motor mu, araba mı?

Merhabalar, yaşım 14. şu an aklıma bir soru takıldı. Sizce ileride motor mu kullanmalıyım, araba mı?
Boyum uzun olacak inşallah. Babam 1.87, annem 1.70. Motor için boy önemli diye duydum.
Kas gücü olarak sürekli spor yapıyorum devamlı. Şampiyonluklarım var.
Sizce hangi araç daha mantıklı araba mı motor mu?
18'imden sonra hangisini sürmeliyim?
Sizce hangisi daha mantıklı?

Araba.

İkisinin yeri ayrı. Her yere arabayla gidilmez, her yere de motorla gidilmez. Farklı bir şehire gideceksem motorla gitmek zor. Rüzgarı yiyorsun, yorgunluk oluyor uzun yolda. Hava şartları zorlayabiliyor. E sıkışık bir trafik, dar sokaklar, motorun birimde yaktığı yakıtın daha az olması ve büyük zaman kazandırması konusunda da araba sınıfta kalıyor ve motor öne çıkıyor.

Merhabalar, yaşım 14. şu an aklıma bir soru takıldı. Sizce ileride motor mu kullanmalıyım, araba mı?
Boyum uzun olacak inşallah. Babam 1.87, annem 1.70. Motor için boy önemli diye duydum.
Kas gücü olarak sürekli spor yapıyorum devamlı. Şampiyonluklarım var.
Sizce hangi araç daha mantıklı araba mı motor mu?
18'imden sonra hangisini sürmeliyim?
Sizce hangisi daha mantıklı?
Senin beklentilerine göre değişir. Bence araba daha mantıklı. Motor sadece ara sıra sürmelik ve zevk almalık bir taşıt. ( Bence ) İki taşıtı genel olarak kıyaslayacak olursak. Arabanın artıları: Daha güvenli olması. Daha konforlu olması. Daha geniş olması. Kötü hava şartlarına elverişli olması. Motosikletin artıları: Trafikte beklemek zorunda olmamak. Park yeri sorunu olmaması. Eğer yüksek hacimli değilse daha ulaşılabilir olması ve daha az masraflı olması.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı