Mount and Blade Bannerlord alınır mı?

• Konuyu başlatan houl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 5.890

houl

Hectopat
Yer
Eskişehir/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Grafik Tasarımcı
Öncelikle merhabalar. Bildiğiniz gibi Mount and Blade serisinin yeni oyunu Bannerlord sonunda geldi. Oyunu almayı düşünüyorum ama çok kararsızım. İnternete bakıyorum; bir taraf al, diğeri alma diyor. Başka birisi bekle sonra alırsın diyor. Sizce ne yapmalı? Şu anki 120TL'lik fiyatı ile oyunu alınır mı? Az bir miktar olmadığı için buraya danışma gereği duydum. Fikirlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.

Yani fiyatını karşılar?
Kişiden kişiye değişiyor. Kimisi yerin dibine sokuyor, 8 yıldır bunu mu yaptınız diye. Kimisi de beğenerek oynuyor. Ben bu seriyi çok seven biri olarak, bunu da sevdim haliyle. Bana göre değer yani. Daha önce ki serileri oynadınız mı? Öyle diyalog veya hikaye arayabileceğiniz bir oyun değil çünkü. Daha çok bütün haritayı nasıl ele geçiririm diye kafayı yiyebileceğiniz bir oyun. Para kazanma yollarını aramak ve ordunuzu geliştirmek için çok zaman harcamanız gerekecek. :) Savaşlarda arkadan mehter marşlarını vererek kendinizi kaybetmeniz mümkün. Önce tarzınız olup, olmadığını araştırmanız gerekir.

Bence almalısın. Nereye kadar başkalarının oynamasını izleyeceğiz. Fakat çok fazla ilgin ve merakın yoksa yaz indirimlerine kadar bekleyebilirsin.Ben de almayı planlıyorum.

120 TL'yi sonuna kadar hak ediyor. Gerçekten kaliteli bir oyun. Warband gibi saatlerce başından kalkılmayacak bir oyun.

Kişiden kişiye değişiyor. Kimisi yerin dibine sokuyor, 8 yıldır bunu mu yaptınız diye. Kimisi de beğenerek oynuyor. Ben bu seriyi çok seven biri olarak, bunu da sevdim haliyle. Bana göre değer yani. Daha önce ki serileri oynadınız mı? Öyle diyalog veya hikaye arayabileceğiniz bir oyun değil çünkü. Daha çok bütün haritayı nasıl ele geçiririm diye kafayı yiyebileceğiniz bir oyun. Para kazanma yollarını aramak ve ordunuzu geliştirmek için çok zaman harcamanız gerekecek. :) Savaşlarda arkadan mehter marşlarını vererek kendinizi kaybetmeniz mümkün. Önce tarzınız olup, olmadığını araştırmanız gerekir.

Warband birkaç yüz saat harcadım. Düz oyun dışında modları dahil. Sanırım alacağım. Yorumunuz için teşekkürler

Bence beklentileri karşılayamadılar ve oyun çok fiyatını hak etmiyor. Bu oyuna en fazla 50-60 TL veririm ben.
Pardon da oyun daha dün "erken erişime" çıktı. Daha tamamen çıkmamış bir oyun için nereden bu sonuca vardınız? 300 TL yapmadıklarına dua etmeniz gerekirken hem çıkardıkları oyunu hemde fiyatını eleştiriyorsunuz. Gerçekten çok garip siz ve sizin gibi olanlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı