Mount & Blade: Bannerlord alınır mı?

Warband beğenmediysen Bannerlord hiç beğenmezsin. Bu arada oyunda amaç kendi roleplayini yapmak kendi hikayeni yazmak yani oyunun seni yönlendirmesini beklemen hata olur öyle bir oyun değil sandbox bir oyun.
 
Bence hemen almayın. Epic Games'teki 60 TL indirim kuponu verdikleri indirim dönemlerini bekleyin daha uygun fiyata alın. Ben ilk çıktığında almıştım. 100 saat gömdüm ama beklentimi karşılamadı pek. Eksiklikler çok fazla.
 
Eksik çok şeyi var ama ayda bir, en kötü iki ayda bir yeni güncelleme geliyor. Sürekli yeni şeyler ekleniyor. Fakat anladığım kadarıyla sen hikaye istiyorsun. Mount and Blade serisinde hikaye yok. Hatta şöyle ki, hikaye görevlerini atlamak için hikaye atlama modu istiyor oyuncular:D
kendi hikayeni kendin yaratırsın. İster tüccar, ister kiralık asker, ister derebeyi, ister kral. Her şey sende bitiyor bu tarz oyunlarda.

Teknik kısma gelirsek; Steam tartışmalar kısmından Bannerlord'u sürekli takip ediyorum, yardımcı olmaya da çalışıyorum. Sürekli error konusu açılıyor. O yönü biraz sıkıntılı. Bende oyun error vermiyor. GTX 1050- 16 GB RAM- i5 3.nesil sistemim, orta düşükte çalıştırıyor.

Şunu da belirtmek isterim: Oyun sürekli güncellendiği için modların da sürekli güncellenmesi gerekiyor. Bazı mod yapımcıları güncellemiyor. Biz oyuncular çok üzülüyoruz:
 
Hocam bence de kuponları bekleyin. Ben öyle yaptım 72 saat oynadım. Oyunu pek beğenemedim. Warband'ın kopyası gibiydi. Ama bu ilk çıktığı zamanlardı belki şu an iyi haldedir yeni PC alırsam rahatça oynamayı düşünüyorum.
Ama oyunun yine de bir gideri var öyle dediğime bakmayın. Yenilikler oynatıyor oyunu.
 
Hikaye istiyorsan Warband'ın Viking Conquest DLC'sini alabilirsin indirimde, biraz bug var ama ben sevmiştim.
 
hayatımda daha önce hiçbir mount & blade oyununu oynamamıştım fakat geçen sene çıkınca çok ilgimi çekti ve 69 saat oynamışım 2 ayda, oyundan sıkılmayayım diye silmiştim tam sürüm çıkınca sıfırdan başlarım diye. geçen haftalarda warband aldım bannerlord çıkana kadar takılırım umuduyla fakat hiç giremedim oyuna, bannerlord'tan sonra acaip eski geldi gözüme. tam hali çıkınca rahat 150-200 saati görürüm gibime geliyor, tercih senin :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı