Mouse hareket ediyor ama ekran donuk

tmm
virüs çıkarsa virüsünü adını bana at
15.9 GB kullanılabilir yazıyor
Donanımsal birşey olduğunu düşünmüyorum. Eğer ki bir donanım durduğu yerden bozulmuyorsa. Çünkü bir süredir evde masaüstü gibi duruyor , benden başka oynayan yok
bence de donanımsal bir hata yok daha çok dosya yöneticisinin fazla yüklenmeden çökmesi gibi duruyor. Bence kendine bir kurtarma cd si ayarla ve win 10 u tekrar kur

Son düzenleme:
tmm
virüs çıkarsa virüsünü adını bana at

bence de donanımsal bir hata yok daha çok dosya yöneticisinin fazla yüklenmeden çökmesi gibi duruyor. Bence kendine bir kurtarma cd si ayarla ve win 10 u tekrar kur
Bu kurtarma cdsi olayını tam bilmiyorum ve bide bilgisayarın dvd rom girişi yok. Usb ile yapabilirmiyim ?

Kaldı gene böyle. Mouse imleçinde ki dönen şey dönüyor ama gerisi dondu , mouse hareket ediyor ama tıklama yok
Hocam normale döndü kendiliğinden az önceki donma geçti yani , kaspersky bir işlenmiş nesne yazdı ancak birden o yazı gitti. Bir virüs girip kendini antivirüsten saklamayı başarmış olabilir mi.
tabikide usb ile yapabilirsin ben sana adım adım fotoğraflayacağım kurtarmayı
Şu kaspersky düzeltecekmiş gibi geldi bakalım bi.
image.jpg
Silinemeyen dosya var nasıl silinecek dostum bu

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
1-Başlat menüsü
Screenshot_2.png

2-Ayarlar
Screenshot_3.png

3-Yükseltme ve güvenlik

Screenshot_4.png

4-Kurtarma
Screenshot_5.png
backup yazana tıkla

5-Bellek ekle (ilk Önce bir bellek tak)
Screenshot_6.png

6-Belleğini seç ve işlemin bitmesini bekle

Screenshot_7.png
benim belleğim

Daha sonra bilgisayarı formatlayıp başlat ve bellekteki kurtarma uygulamasını çalıştır dosyaların tekrar yüklenecektir .KOLAY GELSİN KARDEŞ
SORACAĞIN ŞEYLER VARSA SOR

üstüne sağ tık yap
Kaldı gene böyle. Mouse imleçinde ki dönen şey dönüyor ama gerisi dondu , mouse hareket ediyor ama tıklama yok
Hocam normale döndü kendiliğinden az önceki donma geçti yani , kaspersky bir işlenmiş nesne yazdı ancak birden o yazı gitti. Bir virüs girip kendini antivirüsten saklamayı başarmış olabilir mi.

Şu kaspersky düzeltecekmiş gibi geldi bakalım bi.
Eki Görüntüle 417982Silinemeyen dosya var nasıl silinecek dostum bu
üstüne sağ tık yap
Dosyalar gitmeyecek mi? İnternetim çok yavaş bazı uygulamaları yüklemem günler sürecek de
anlattıklarımı doğru yaparsan gitmez
şimdi formatlama eğer yine aynısını yaparsa mecbur format at
nasıl hala devam ediyor mu sorun dostum
bir de panda antivirüsün panda cloud cleaner ile tarat çok güçlü bir antivirüstür

Son düzenleme:
Hocam az önce pc sallayınca farkettim ki harddiskin olduğu yerden vida sesi geliyor. Sizce bundan kaynaklanabilir mi
Uygun alet edavat yok açamıyorum şuan

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı