Hocam virüs bulaşmış olabilir ama önce fareniz bozulmuş olabilir bu ihtimal üzerinde duralım farklı bir fareyle hiç dokunmadan deneyin yine imleç hareket ederse virüs vardır.
O hareket etse şuan kalp krizi geçirirdim.Elinle tuttuğun.
Kesin gider mi?İnterneti kesip açın sonra eğer elinizde antivirüs programları varsa tarama yapın. Eğer yoksa güvenli modda PC'yi açıp internetten indirin sonra interneti kesip normal modda açıp tarama yapın.
RAT türü virüs bulaşmış, interneti keserseniz hiç bir şey yapamaz.Bilgisayarı açmaya korkuyorum nasıl açarım çaktırmadan?
Bilgisayarı açmaya korkuyorum nasıl açarım çaktırmadan?
Evet güvenli modda zararlı yazılımlar hatta Windows servislerinin bazıları bile çalışamaz.O hareket etse şuan kalp krizi geçirirdim.
Kesin gider mi?
Evet hiç hareket ettirmedim.Hocam virüs bulaşmış olabilir ama önce fareniz bozulmuş olabilir bu ihtimal üzerinde duralım farklı bir fareyle hiç dokunmadan deneyin yine imleç hareket ederse virüs vardır.
Malwarebytes bulabilir mi?RAT türü virüs bulaşmış, interneti keserseniz hiç bir şey yapamaz.
Kesin gider mi?
Malwarebytes bulabilir mi?
Bulabilir, bulamazsa Kaspersky, bu ikisi bulur diye düşünüyorum.Evet hiç hareket ettirmedim.
Antivirüsler ve AntiMalware'lar Bulur... sadece dediklerimiz yapın.Evet hiç hareket ettirmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.