MSI 1650 Super 80 derece normal mi?

TfnHawkk

Centipat
İyi günler iyi forumlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Bu gün Fall Guys satın aldım ve meraktan ekran kartını ne kadar kullandığını ve sıcaklık değerlerini kontrol etmek istedim ve 80-81 dercede gidip geliyordu. Witcher 3 oynarken bile 77 görmüştüm en fazla ilk sorun etmedim ama 1-2 ay önce 1-2 kez bilgisayarda uzun süre oyun oynadığımda sistem restart atmıştı. Sebebini bilmiyordum şu ekran kartından şüphelendim Icak Şubat gibi falan almıştım PC'yi. Kasa odam küçük olduğu için masamın altında ondan da olabilir diye düşündüm fakat Fall Guys gibi oyunda 80 derece biraz tırsıtt. Sizce sorun olabilir mi? Kasam Rampage carisma mesh.

Modeli nedir ekran kartının pek normal değil, oynadığınız ayarlar ve MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısınız? Ayrıca kasanın kapağı açık bir dener misiniz, gerçi o kasanın soğutma konusunda bir sıkıntı gözükmüyor ama deneyin yine de.

Gaming X modelinin sıcaklıkları o kadar olmamalı. Yükte 65-70 derece civarı normaldir.
üst kısımdaki yük altında alt kısımdaki boşta odam küçük ve çok hava almıyor sıcak bi oda yani kasam da dediğim gibi masamın altında arkası çok açık değil yarın açık bi alana alıp denerim ve değerleri paylarşırım şu anki değerler bunlar.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2020.09.06 - 22.39.49.58 (2).png
    Desktop Screenshot 2020.09.06 - 22.39.49.58 (2).png
    67,9 KB · Görüntüleme: 88
  • Desktop Screenshot 2020.09.06 - 22.33.29.74.png
    Desktop Screenshot 2020.09.06 - 22.33.29.74.png
    902,8 KB · Görüntüleme: 90
üst kısımdaki yük altında alt kısımdaki boşta odam küçük ve çok hava almıyor sıcak bi oda yani kasam da dediğim gibi masamın altında arkası çok açık değil yarın açık bi alana alıp denerim ve değerleri paylarşırım şu anki değerler bunlar.
Hocam değerler fazla. Yüksek ihtimal kasa hava almıyor. Yoksa Gaming X serisi en fazla yükte 70 boşta 30-40 civarı gezmesi gerekir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı