MSI 2080 Ti Gaming X Trio ve MasterCase H500P Uyumu

• Konuyu başlatan Rozi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.244

Rozi

Hectopat
Makaleler
1
Bende MSİ 2080 Ti Gaming X Trio ekran kartı var, yakın zamanda bilgisayar toplayacağım. Ama şöyle bir sıkıntım var, bu ekran kartı çok büyük boyut olarak biliyorsunuz bu yüzden bu kasayı tercih ediceğim ama kasaya sığar mı boyut olarak ve ben bunu Vertical Holder (Dikey Ekran Kartı Tutacağı) ile montalamak istiyorum anakarta. Sizce mantıklı mı çünkü anakarta ekran kartını direk montalamaktan korkuyorum açıkcası çünkü kart ağır ilerde bir sıkıntı olmasın diye Vertical Holder ile montolayım diyorum ve boyut olarak kasaya sığar mı kart? Bu arada kasanın ön tarafına 360mm'lik sıvı soğutucu radyatörünü takacağım oda alanı daraltır mı? Umarım ekran kartı ile ikisi birlikte kasaya sığar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartın uzunluğu 327mm, H500P modeli ise 412mm'e kadar destek veriyor. Kasanın dikey ekran kartı desteği de var. Problem çıkarmaz, sorunsuz kullanabilirsiniz.

Zaten güncel kasaların çoğunda HDD kısmı, PSU tarafında olduğundan dolayı üst kısımda yeteri kadar boşluk oluyor.

376243

376244

Gördüğünüz gibi eski kasalarda boydan boya sürücü yuvaları bulunuyordu. Artık böyle kasa kalmadı denebilir.

H500P'ye de ekran kartı takamayacaksam... Soğutucuyu ön değilde üste takmanız daha mantıklı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı