MSI 27" G274QPF-QD 10.081 TL!

Aslında hiç memnun değilim monitör 2 saatlik kullanımdan sonra aşırı baş döndürüyor mide bulandırıyor ve bu her oyunda oluyor ayrıca oyunlarda fareyi çevirdiğimde bulanık bir görüntü oluşuyor 5 ms olmasından kaynaklı sanırsam ELMB açınca da ghosting oluyor incelemelere bakarak çok büyük bir hevesle almıştım ama hiç öyle beklediğim gibi çıkmadı.

Monitör baş döndürüyordan kastın nedir?

Merhaba, Hepsiburada üzerinden 9300'e satışta şu an Nays ile 9050 TL'ye geliyor şu an satın aldım satıcı GPN Teknoloji pek satıcıyla ilgili bilgi bulamadım fakat MSI'ın sitesinde yetkili satıcı olduğu yazıyor 31 Temmuz'da elime ulaşacağı yazıyor geldiğinde pek monitörden anlamasam da amatör bir inceleme yazacağım zira monitör ile ilgili Technopat Sosyal üzerinde hiç inceleme bulunmuyor.

Video paylaşma şansın var mı? Aynı monitörden bende mevcut kıyaslama yapmış oluruz.

Video da belli olacağını sanmıyorum 4K falan çekmem lazım sende de aynı sorun var mı?

Video paylaşma şansın var mı? Aynı monitörden bende mevcut kıyaslama yapmış oluruz.

Ayrıyeten hafif bir ghosting sorunu da var IPS panelden kaynaklı sanırsam ya da benim panelde sorun var çözemedim bir türlü.

Video da belli olacağını sanmıyorum 4K falan çekmem lazım sende de aynı sorun var mı?

Ayrıyeten hafif bir ghosting sorunu da var IPS panelden kaynaklı sanırsam ya da benim panelde sorun var çözemedim bir türlü.
Dostum bende böyle bir sorun olmadığı için video istedim senden zaten. Ufo testinde belli eder kendini ghosting. Sen nerde gözlemledin bu ghostingi?

Merhaba, Hepsiburada üzerinden 9300'e satışta şu an Nays ile 9050 TL'ye geliyor şu an satın aldım satıcı GPN Teknoloji pek satıcıyla ilgili bilgi bulamadım fakat MSI'ın sitesinde yetkili satıcı olduğu yazıyor 31 Temmuz'da elime ulaşacağı yazıyor geldiğinde pek monitörden anlamasam da amatör bir inceleme yazacağım zira monitör ile ilgili Technopat Sosyal üzerinde hiç inceleme bulunmuyor.
Ben satıcıya güvenmediğim için Amazon'dan satın aldım. Ürün şu an bende. Ölü piksel vs de çıkmadı. Performans olarak ortalama üstü geldi bana.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı