MSI 3060 Ti coil whine

Mücahitrgn

Decapat
Daha fazla  
Geçen ay almış oldugum ekran kartında coil whine sorunu ile karşılaştım. Bunun üzerine garantiye gönderip degişimini arz ettim ama geri dönüş olarak sorunsuz şekilde çalışıyor diye bir mesajla geri gönderdiler. Kartı alıp başka bir evde başka bir bilgisayarda denedim, aynı belirttikleri gibi sorunsuz sessiz akıcı şekilde çalışmaktaydı ekran kartı. Eve dönüp başka bir PSU ile denedim ama yine aynı sorunla karşılaştım ve sorunun neden kaynaklandıgını anlamış değilim. Yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.

Sanmıyorum ya. Ama yine de başka priz varsa değiştirebilirsinizi.
iki üç ay önce bir elektrik kesintisi yaşanmıştı o sırada bilgisayarım render alıyordu elektirk yokken power kendi kendine güç tüketip yinede çalıştırmış pc yi ondan sonra oldu herşey hoparlörüm ve psu mdan cızırtılar gelmeye başladı

iki üç ay önce bir elektrik kesintisi yaşanmıştı o sırada bilgisayarım render alıyordu elektirk yokken power kendi kendine güç tüketip yinede çalıştırmış pc yi ondan sonra oldu herşey hoparlörüm ve psu mdan cızırtılar gelmeye başladı
Bu dediğin ayrı bir konuyu girer.

Hocam, topraklama durumuna baktırabilirsiniz. Akım korumalı priz de alabilirsiniz. APC tavsiye ederim. Dediğim gibi rahat olun. Önemli bir sorun yok.

CW mevcut karların tepe sıcaklıklara ulaştıklarında bazen de olsa bu sorunun ortadan kalktığına bizzat şahit oldum. Sorun teşkil eden bir şey değil kendileri fakat takıntı yaparsanız rahatsız edici olabilir. Tavsiyem kartı olabildiğince farklı senaryolarda yük altında bırakmak. Saygılarımla..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı