MSI Alpha 17 ilk izlenim

Hocam merhabalar bende Alpha 15 RX5600M 8 GB RAM'e sahip modeli kullanıyorum oyun performansı olarak oymadiginiz başka oyunlar varsa ayrinti verebilir misiniz?

Hocam CS'de benchmark modunu indirdim, orada hep 200+ FPS aldı. Onun dışında TruckersMP'de insan olmadığı zaman 85-105 arası dolaşıyor.(Her şey Ultra, %400 ölçekleme). Başka oynadığım oyun yok hocam.

İfadeler: AGO
Hocam CS'de benchmark modunu indirdim, orada hep 200+ FPS aldı. Onun dışında TruckersMP'de insan olmadığı zaman 85-105 arası dolaşıyor.(Her şey Ultra, %400 ölçekleme). Başka oynadığım oyun yok hocam.

Anladım teşekkürler bende CS 130-140'larda bu acaba tek kanala 8 RAM'den kaynaklarıdır bende 2.8 yaparsam o seviyeleri görür mü sizce?

Hocam kusura bakma görmemişim, etiketlerde çalışmamış. Data servis nasıldır bilemiyorum, bence sticker al onları yapıştır. Ya da hiç dokunma.
Kendi duvar kağıdı yoktu, bende Alpha 15 kullanyordum. Eline sağlık senin yaptığını kullanacağım artık. Hocam markasına bakmıştım ama hatırlamıyorum nasıldı. Senin panel %100 sRGB, muhtemelen 9 ms'tir. Bizim Türk versiyonlarına %72 sRGB 25ms takıyorlar.

Anladım teşekkürler bende CS 130-140'larda bu acaba tek kanala 8 RAM'den kaynaklarıdır bende 2.8 yaparsam o seviyeleri görür mü sizce?

Rahatlıkla görür diye düşünüyorum.

İyi oynasanız bile çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Bence tam sınırda, ama 12,5 ideal gibi. Bu fiyatta iken Legion 5 ile arasındaki farkı vermeyi doğru bulmuyorum.
Hocam Alpha 17 için mi? Legion 5 17.3" 15K, ayrıca Max-p 2060 olması lazım. Ayrıca AMD ekran kartlarında MUX'a gerek yoktu, değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…