MSI Alpha 17 ilk izlenim

Render deneyiminiz oldu mu? RTX eksikliğini hissettiriyor mu? Ortalama sıcaklık değerleriniz nedir?

Render deneyimim olmadı, ancak Cinebench R23'te bir test gerçekleştirdim. 10800 küsur puan aldı sıcaklık 85 86 arasında gitti geldi. RTX eksikliğini hissetmedim şahsen, RTX daha çok yeni bir teknoloji çok bir fark yaratmıyor. İleride yaygınlaştığında Xbox veya PlayStation ile deneyimlerim GTA 5 oynadım o da 73 derece idi.

Ses driverları sorununu çözebildiniz mi? Ve herhangi başka bir sorunla karşılaştınız mı?

Ses driverları sorununu çözebildiniz mi? Ve herhangi başka bir sorunla karşılaştınız mı?

Ben onu söylemeyi unutmuşum Alpha 17 driver sayfası açıldıktan sonra cihazda ki tüm driverları sildim, Alpha 17 olanları yükledim ne olur nolmaz diye. Sitede Realtek driverı yoktu, Nahimic vardı sadece. Onu yükledim ve Microsoft Store'dan Nahimic uygulamasını indirmem yetti. Şu an sorunsuz biçimde hepsi çalışıyor ve Nahimic ayarlarına erişebiliyorum.

Hocam Nahimic uygulamasını nasıl indirdiniz? Microsoft Store'dan baktım ama çıkmadı bana. Link atabilir misiniz? Yada nasıl bulduğunuzu anlatır mısınız?

Hocam Nahimic uygulamasını nasıl indirdiniz? Microsoft Store'dan baktım ama çıkmadı bana. Link atabilir misiniz? ya da nasıl bulduğunuzu anlatır mısınız?

Galiba msi’ın kendi sitesinden indirmiş.

Hocam MSI sitesinde Realtek drivenı yüklemiş bir bakın isterseniz.

Hocam Nahimic uygulamasını nasıl indirdiniz? Microsoft Store'dan baktım ama çıkmadı bana. Link atabilir misiniz? ya da nasıl bulduğunuzu anlatır mısınız?

Buyurun hocam.

Hocam MSI sitesinde Realtek drivenı yüklemiş bir bakın isterseniz.Eki Görüntüle 842895

Bilgisayarı açınca bakayım hocam sağ olun.

13 Ocak'ta yüklemişler önemli değil.
Amerika'dan laptopu aldırtacağımda bir yakınıma satan firma lazer kazıma yapabiliyormuş tuşların üstüne Türkiye'deki modelin tuşları ile aynı yapmak istiyorum hocam size zahmet olmazsa kuşbakışı ve tüm tuşlar görünecek şekilde klavyenin resmini atma şansınız var mı?
@Radeon RX 5500M.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…