Niye edesin?İade etmeyeyim mi?
Niye edesin?İade etmeyeyim mi?
80 derecelerden bahseden var. Bu sorun oluşturmaz mı?Niye edesin?
Laptopa termal macun sürmeyi biliyorsanız kaliteli termal macun alıp sürün ve fanı çıkarmayı biliyorsanız çıkarıp içini yağlayın daha rahat oynarsınız artık çünkü benim de başıma geldi ben laptopu kaldırınca laptop altındaki bacağımdaki kıyafet komple ıslaktıVay anasını 50 derece benim laptopta 95 derece CS:GO da görüyor her türlü bakım yapılmış driverlar güncel olmasına rağmen. Laptopu bacağıma alınca bacağım terliyor![]()
Size kalmış fazla ısınması sorun olacağı anlamına gelmiyor genelde 80 üstü pek tavsiye edilmez. Kasanın hava akışına da bağlı olabilecek bir durum.80 derecelerden bahseden var. Bu sorun oluşturmaz mı?
MSI servisi de kötü diyorlar. Sorun yaşarsam çözüm sunamayacaklar gibi.
Laptopa termal macun sürmeyi biliyorsanız kaliteli termal macun alıp sürün ve fanı çıkarmayı biliyorsanız çıkarıp içini yağlayın daha rahat oynarsınız artık çünkü benim de başıma geldi ben laptopu kaldırınca laptop altındaki bacağımdaki kıyafet komple ıslaktı.
Size kalmış fazla ısınması sorun olacağı anlamına gelmiyor genelde 80 üstü pek tavsiye edilmez. Kasanın hava akışına da bağlı olabilecek bir durum.
Maşallah fazla gibi geldi bende boşta tabi 60 derece kadar çıkıyor fanlar devreye giriyor o zaman da.Termal macun falan yeniledim içini temizledim boştayken 50+ bilgisayar açılırken 65+ derece oluyor. İ7 2670qm var.
Fanı yağlamadım ama deniyeceğim teşekkürlerMaşallah fazla gibi geldi bende boşta tabi 60 derece kadar çıkıyor fanlar devreye giriyor o zaman da.
Sıcaklık oyun oynarken hala o kadar yükseğe ulaşmıyordur umarım. Fanı yağlayabilirsiniz ek olarak.
1899 TL iken almadım. Şuan 2.000 üzerinde.Asusun ROG RX580 8GB modelini öneririm. Fiyatı tuzlu ama bana göre alınabilecek en iyi RX 580.
Bende Msi Mag Pylon kasa aldım ama benimde endişelerim var bilgisi olan varmı?1899 TL iken almadım. Şuan 2.000 üzerinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.