MSI Armor RX 580 Nasıldır?

Vay anasını 50 derece benim laptopta 95 derece CS:GO da görüyor her türlü bakım yapılmış driverlar güncel olmasına rağmen. Laptopu bacağıma alınca bacağım terliyor :)
Laptopa termal macun sürmeyi biliyorsanız kaliteli termal macun alıp sürün ve fanı çıkarmayı biliyorsanız çıkarıp içini yağlayın daha rahat oynarsınız artık çünkü benim de başıma geldi ben laptopu kaldırınca laptop altındaki bacağımdaki kıyafet komple ıslaktı :D.
80 derecelerden bahseden var. Bu sorun oluşturmaz mı?
MSI servisi de kötü diyorlar. Sorun yaşarsam çözüm sunamayacaklar gibi.
Size kalmış fazla ısınması sorun olacağı anlamına gelmiyor genelde 80 üstü pek tavsiye edilmez. Kasanın hava akışına da bağlı olabilecek bir durum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Referans kartlar genelde 80-83 derece arasında çalışır. Yüksek sıcaklık pek tavsiye edilmese de önemli sorun oluşturmaz diye biliyorum.
Maksimum sessizlik maksimum soğutma arıyorsanız bu model ona hitap etmiyor cebi düşünenler için tasarlanmış model. Çok kişi RX 580 aldı ama pek şikayet görmedim ben Armor ile ilgili daha çok 1070 Tİ, 1080 için vardı.

Laptopa termal macun sürmeyi biliyorsanız kaliteli termal macun alıp sürün ve fanı çıkarmayı biliyorsanız çıkarıp içini yağlayın daha rahat oynarsınız artık çünkü benim de başıma geldi ben laptopu kaldırınca laptop altındaki bacağımdaki kıyafet komple ıslaktı :D.

Size kalmış fazla ısınması sorun olacağı anlamına gelmiyor genelde 80 üstü pek tavsiye edilmez. Kasanın hava akışına da bağlı olabilecek bir durum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Termal macun falan yeniledim içini temizledim boştayken 50+ bilgisayar açılırken 65+ derece oluyor. İ7 2670qm var.

Termal macun falan yeniledim içini temizledim boştayken 50+ bilgisayar açılırken 65+ derece oluyor. İ7 2670qm var.
Maşallah fazla gibi geldi bende boşta tabi 60 derece kadar çıkıyor fanlar devreye giriyor o zaman da.
Sıcaklık oyun oynarken hala o kadar yükseğe ulaşmıyordur umarım. Fanı yağlayabilirsiniz ek olarak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı