MSI B450 GAMING Plus ile Gamepower warCry uyumlu mu?

Ravebn

Hectopat
MSI B450 GAMING Plus anakartim var. Kasamı değiştirmeyi düşünüyorum. Gamepower warCry alıp kasanın üstüne 3 tane fan extradan alıp takmayı düşünüyorum.

Sormak istediğim 2 soru var. İlki parçalar arasında uyusuzluk olur mu? İkincisi işlemci stok fanı yeterli olur mu?

MSI B450 GAMING Plus anakartim var. Kasamı değiştirmeyi düşünüyorum. Gamepower warCry alıp kasanın üstüne 3 tane fan extradan alıp takmayı düşünüyorum.

Sormak istediğim 2 soru var. İlki parçalar arasında uyusuzluk olur mu? İkincisi işlemci stok fanı yeterli olur mu?

Hocam sakın ama sakın Gamepower warCry almayın. Kasamı yeni değiştirdim lütfen paranızı çöp etmeyin. Ben güzel diye aldım kasayı pişman oldum.

Hocam Dark Guardian alın. Daha kaliteli bir kasa. Mesh panel.

Zaten bir aralar Dark Guardian Pro.

Alttaki ve üstteki fanları ters takarak soğuk hava girişini sağlasam, yan taraftaki fanları da egzoz fan olarak kullansam iyi bir hava akışı olamaz mı?

Hocam hiçbir türlü iyi hava akışını yapamazsın o kasada berbat bir kasa kendim kullandım sıvı soğutma ile öyle bile ısınıyordu başka kasalara yönelmelisin.

Hocam Dark Guardian alın. Daha kaliteli bir kasa. Mesh panel.

Zaten bir aralar Dark Guardian Pro hoşuma gidiyordu ama Teknobiyotik müşteri ilişkileri ile ilgili kötü duyumlar almıştım sonra da ilgim azalmıştı.
Hocam sakın ama sakın Gamepower warCry almayın. Kasamı yeni değiştirdim lütfen paranızı çöp etmeyin. Ben güzel diye aldım kasayı pişman oldum.

Ne gibi sorunlarınız oldu?

Hocam hiçbir türlü iyi hava akışını yapamazsın o kasada berbat bir kasa kendim kullandım sıvı soğutma ile öyle bile ısınıyordu başka kasalara yönelmelisin.

Peki bana kasa önerebilir misin? Kasa için bütçem 800 TL civarı. CPU soğutucu için de 400-500 arası bütçem var. Hem kasanın güzel görünmesini hem de ısınma probleminin olmamasını istiyorum.

Kasanın güzel görünmesi için Mystic Light uyumlu LED vb ürünlere fazladan 100-150 TL gibi bir bütçe ayirabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı