MSI B450 GAMING Plus ile Gamepower warCry uyumlu mu?

Mantıken mümkün duruyor test etmediğimiz için kesin konuşamam.

Amaç hem farklı bir kasa olması hem ekran kartının dik gözükmesi herhangi bir ekşi unsur yok.

Aklıma şöyle bir şey geldi. Sharkoon RGB lit 100 alıp ön tarafına 3 tane LED'siz siyah fan koysak, üst tarafa da SilverStone PF240 koysak hem daha uygun fiyatlı olur hem görüntü olarak gözüme daha güzel gelir diye düşünüyorum.

Aklıma şöyle bir şey geldi. Sharkoon RGB lit 100 alıp ön tarafına 3 tane LED'siz siyah fan koysak, üst tarafa da SilverStone PF240 koysak hem daha uygun fiyatlı olur hem görüntü olarak gözüme daha güzel gelir diye düşünüyorum.
Güzel düşünmüşsünüz ama hava akışı olarak Rev 200 bir tık daha iyi.

Peki benim dediğim şey yapılabilir mi? Hiçbir şekilde ısınma problemi yaşamak istemiyorum.
Yapılabilir neden olmasın? Statik basıncı yüksek ve CFM değeri iyi olan 3 adet Arctic P12 veya 2 adet Arctic P14 ile yapılabilir.

Fiyat olarak evet daha avantajlı olur.

Yapılabilir neden olmasın? Statik basıncı yüksek ve CFM değeri iyi olan 3 adet Arctic P12 veya 2 adet Arctic P14 ile yapılabilir.

Fiyat olarak evet daha avantajlı olur.
Ben de arctic p12 düşünmüştüm zaten.Bir de egzoz fanını pf240 ile uyumlu bir şekilde çalışabilecek başka bir egzoz fanıyla değiştirmek istiyorum.
Egzoz fanının ledleri çok dandik duruyor.

Egzoz fanın LED'leri gayet hoş fotoğraflar biraz yanıltıyor.

Dediğim gibi diğer parçalar ile uyumlu çalışması için hem Lit hem Rev için kendi kontrolcüsüne bağlamanız gerekiyor.

Şimdi Sharkoon lit 100 alıp önüne 3 tane Arctic P12 takıp üstüne PF240 taksam ısınma sorunu yaşar mıyım? Veya parçalar arası uyumsuzluk çıkar mı?

(Parçalarımı en başta söylemiştim)

Uyumsuzluk olmaz ve yukarı takacağınız zaman sıkıntı herhangi bir RAM veya heatsink ile değmemesi gerek. (Üst kalınlık desteği 5.5 cm, PF240 5.3 cm)

Lit 100-200 hangisi uygunsa onu alın.

Peki islemcime overclock yapabilir miyim? Ve kasadaki LED'lerde sıvı soğutmayı aynı anda reset tuşuna bağlayabilir miyim yoksa sadece birini mi baglayabilirim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı