Çözüldü MSI Dragon Center "Make sure the Software service is not blocked by Anti-Virus" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Saltopat

Decapat
Makaleler
10
Ne anlama geliyor ve ne yapmam gerekiyor?

IMG_20201006_151404.jpg

Çözüm
Nortonu kaldırdım sorun düzeldi yardımcı olan herkese teşekkür ederim 👍
Ben de aynı sorunu yaşamıştım. Görev yöneticisi, hizmetler, Msı_Centeral_Service'e gelin. Sağ tıklayıp hizmetleri aça tıklayın. MSI Centeral Service'i bulun. Sağ tıklayın, özelliklere girin, başlangıç türü seçeneğini otomatik olana getirin. Sonra tekrardan görev yöneticisi, hizmetler Msı_Centeral_Service, sağ tık yapın ve başlata tıklayın. Sonra MSI Dragon Center'a tekrardan dönün. Birtakım indirmeler yapacaktır, sonra açılacaktır.

Ben de aynı sorunu yaşamıştım. Görev yöneticisi, hizmetler, Msı_Centeral_Service'e gelin. Sağ tıklayıp hizmetleri aça tıklayın. MSI Centeral Service'i bulun. Sağ tıklayın, özelliklere girin, başlangıç türü seçeneğini otomatik olana getirin. Sonra tekrardan görev yöneticisi, hizmetler Msı_Centeral_Service, sağ tık yapın ve başlata tıklayın. Sonra MSI Dragon Center'a tekrardan dönün. Birtakım indirmeler yapacaktır, sonra açılacaktır.
Bende Msı_Centeral_Service gözükmüyor acaba ne yapabilirim

Bende msı_centeral_service gözükmüyor acaba ne yapabilirim?

Yeni çözüm bende de çıkmamaya başlamıştı. Buradaki video işini görebilir. Bende oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni çözüm bende de çıkmamaya başlamıştı. Buradaki video işini görebilir. Bende oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı