MSI G2412 IPS glow mu var ışık sızması mı?

Yok ya cep telefonundan kaynaklaniyor karanlikta az bi isik gordumu bisey varmis gibi cikiyor bide ips glow flash patlattik sanki yarin fotograf makinasi ile cekeyim.
 
2016 yılından beri kullandığım monitörde IPS Glow var. IPS Glow çok kötü bir şey, kötü bir monitör deneyimine sebep oluyor. Bu durumda garanti ve monitör değiştirme hakkı var mı bilmiyorum ama keşke tüketici haklarına verseydim vaktinde. Monitörümü Vatan Computer'dan satın almıştım ve oradaki çalışanlara ışık sızması olduğunu söylediğimde ''tertemiz panel bu'' cevabını almıştım. Tabii o zamanlar IPS Glow nedir bilmiyordum, ışık sızması diyordum ona. İkisinin farklı şey olduğunu sonradan öğrendim.
Bence IPS Glow ya da ışık sızması varsa araştırın ve bu şekilde kullanmayın. Haklarınızı araştırın, gerekirse tüketici haklarına verin.
 
2016 yılından beri kullandığım monitörde IPS Glow var. IPS Glow çok kötü bir şey, kötü bir monitör deneyimine sebep oluyor. Bu durumda garanti ve monitör değiştirme hakkı var mı bilmiyorum ama keşke tüketici haklarına verseydim vaktinde. Monitörümü Vatan Computer'dan satın almıştım ve oradaki çalışanlara ışık sızması olduğunu söylediğimde "tertemiz panel bu" cevabını almıştım. Tabii o zamanlar IPS Glow nedir bilmiyordum, ışık sızması diyordum ona. İkisinin farklı şey olduğunu sonradan öğrendim.
Bence IPS Glow ya da ışık sızması varsa araştırın ve bu şekilde kullanmayın. Haklarınızı araştırın, gerekirse tüketici haklarına verin.

İlerleyince daha da mı büyük problem oluyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Seninkide benim ki gibi bende telefon biraz daha fazla gösteriyor bunları iade alacaklarını pek sanmıyom bir sürü problem stres yaşarız o yüzden devam. Benim bi şansım var amazonda daha monitor elime ulaşmadı gözüküyor paketleyip gelen yere gönderme şansım var. onuda yapmıyacağım gibi. Ben gündüzleri kullanıyorum renkler şahane herkes renklerden sikayet ediyor bende oyle bir sıkıntı yok.

 
Seninkide benimki gibi bende telefon biraz daha fazla gösteriyor bunları iade alacaklarını pek sanmıyorum bir sürü problem stres yaşarız o yüzden devam. Benim bir şansım var Amazon'da daha monitor elime ulaşmadı gözüküyor paketleyip gelen yere gönderme şansım var. Onu da yapmayacağım gibi. Ben gündüzleri kullanıyorum renkler şahane herkes renklerden sikayet ediyor bende oyle bir sıkıntı yok.


Sizde de benimki gibi panelden sızan bir ışık var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı