Hocam anlamadığım bir şekilde aynı monitörü kullanıyoruz ama sen yapabiliyosun ben yapamıyorum. 10 bit olmuyor. Ekran kartından olabilir mi?RGB ayarını değişip 10 bit deneyin olur ise RGB yaparsınız tekrar.
Hocam anlamadığım bir şekilde aynı monitörü kullanıyoruz ama sen yapabiliyosun ben yapamıyorum. 10 bit olmuyor. Ekran kartından olabilir mi?RGB ayarını değişip 10 bit deneyin olur ise RGB yaparsınız tekrar.
Hocam anlamadığım bir şekilde aynı monitörü kullanıyoruz ama sen yapabiliyosun ben yapamıyorum. 10 bit olmuyor. Ekran kartından olabilir mi?
Arkadaşlar rahatsız ediyorum tekrar sizi şöyle bir sorun var. Ekranın orta- sağ tarafında 1 tane ölü veya sıkışmış ayırt edemedim piksel var.
Siyah renkte gözükmüyor,
Beyaz renkte yeşil olarak gözüküyor.
Kırmızı renkte siyah gözüküyor.
Yeşil renkte gözükmüyor.
Mavi renkte gözükmüyor.
Ne yapmamı önerirsiniz?
@Dexter_ Morgan @GsFrankenstein
önerin nedir? aynı sorun sizde olsaydı iade yapar mıydınız yoksa 1 tane olduğu için gerek duymaz mıydınız? ilk monitörüm o yüzden bilgim yok bu konularda.14 gün iade hakkın var onu kullanabilirsin ve tekrar alabilirsin. Yeni gelende sorunsuz veya daha çok sorunlu olabilir. Bende de siyah ekranda ışık sızması var rahatsız etmiyor.
Önerin nedir? Aynı sorun sizde olsaydı iade yapar mıydınız yoksa 1 tane olduğu için gerek duymaz mıydınız? İlk monitörüm o yüzden bilgim yok bu konularda.
Siyah renkte gözükmüyor,
Beyaz renkte yeşil olarak gözüküyor.
Kırmızı renkte siyah gözüküyor.
Yeşil renkte gözükmüyor.
Mavi renkte gözükmüyor.
anladım hocam çok teşekkürler.Göze çok batmıyor ise iade etmezdim. Sonuçta yeni alacağım daha çok sorunlu çıkabilir. Mesela bende ışık sızması var hiç iade ile uğraşmadım.
Anladım hocam çok teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.