MSI G274QPF-QD alınır mı?

Hocam anlamadığım bir şekilde aynı monitörü kullanıyoruz ama sen yapabiliyosun ben yapamıyorum. 10 bit olmuyor. Ekran kartından olabilir mi?

4080 kullanıyorum ben.

Arkadaşlar rahatsız ediyorum tekrar sizi şöyle bir sorun var. Ekranın orta- sağ tarafında 1 tane ölü veya sıkışmış ayırt edemedim piksel var.

Siyah renkte gözükmüyor,
Beyaz renkte yeşil olarak gözüküyor
Kırmızı renkte siyah gözüküyor
Yeşil renkte gözükmüyor
Mavi renkte gözükmüyor
Ne yapmamı önerirsiniz?
@Dexter_ Morgan @GsFrankenstein

Arkadaşlar rahatsız ediyorum tekrar sizi şöyle bir sorun var. Ekranın orta- sağ tarafında 1 tane ölü veya sıkışmış ayırt edemedim piksel var.

Siyah renkte gözükmüyor,
Beyaz renkte yeşil olarak gözüküyor.
Kırmızı renkte siyah gözüküyor.
Yeşil renkte gözükmüyor.
Mavi renkte gözükmüyor.
Ne yapmamı önerirsiniz?
@Dexter_ Morgan @GsFrankenstein

14 gün iade hakkın var onu kullanabilirsin ve tekrar alabilirsin. Yeni gelende sorunsuz veya daha çok sorunlu olabilir. Bende de siyah ekranda ışık sızması var rahatsız etmiyor.

14 gün iade hakkın var onu kullanabilirsin ve tekrar alabilirsin. Yeni gelende sorunsuz veya daha çok sorunlu olabilir. Bende de siyah ekranda ışık sızması var rahatsız etmiyor.
önerin nedir? aynı sorun sizde olsaydı iade yapar mıydınız yoksa 1 tane olduğu için gerek duymaz mıydınız? ilk monitörüm o yüzden bilgim yok bu konularda.
Siyah renkte gözükmüyor,
Beyaz renkte yeşil olarak gözüküyor
Kırmızı renkte siyah gözüküyor
Yeşil renkte gözükmüyor
Mavi renkte gözükmüyor

Önerin nedir? Aynı sorun sizde olsaydı iade yapar mıydınız yoksa 1 tane olduğu için gerek duymaz mıydınız? İlk monitörüm o yüzden bilgim yok bu konularda.
Siyah renkte gözükmüyor,
Beyaz renkte yeşil olarak gözüküyor.
Kırmızı renkte siyah gözüküyor.
Yeşil renkte gözükmüyor.
Mavi renkte gözükmüyor.

Göze çok batmıyor ise iade etmezdim. Sonuçta yeni alacağım daha çok sorunlu çıkabilir. Mesela bende ışık sızması var hiç iade ile uğraşmadım.

Anladım hocam çok teşekkürler.

Ölü veya sıkışmış piksel artabilir ya da aynı kalabilir, yine de iade size kalmış. Aldığınız yere bir sorun, belki 1-1 değişim yaparlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı