MSI G274QPF-QD alınır mı?

Ben %80 parlaklıkta kullanıyorum ASUS'u zaten :) %60'a çekmeme rağmen karanlık geldi :/

Göz için yüksek parlaklık bana kalır ise iyi değil. Yüksek parlaklık için ise OLED monitörler daha iyi diye biliyorum.

Alınır.

Net şekilde söylüyorum şu an piyasada 2K 170 Hz IPS Quantum dot olarak sadece bu monitör var. Renkler benim için önemli diyorsanız ve bütçeniz OLED'e çıkamıyorsa tercihleriniz arasında yer alacak bir model.

MSI ölü piksel konusunda birebir değişim garantisi yok bilginize. Garanti şartlarında açık açık yazmışlar bu durumu, 4-5 tane ölü piksele kadar değişim vs yapılmıyor, ölü piksele çok takıntılıyım derseniz Amazon dışından bir yerden almayın yoksa boş yere teknik servis kargo ile oradan oraya gider durur.

Ölü piksel konusuna çok da takılmayın bence (1-2 tane varsa tabii) 2K olduğu için monitörün dibine kadar girmezseniz fark etmezsiniz bile ama 27 inc 1080p olsa kabak gibi gözükürdü.

@Saint Lucia Dostum sizin bu monitör koduyla ilgili yorumlarınızı görünce bir çılgınlık yapıp siparişi geçtim. Normalde g3223d de beğeniyorsunuz fakat satan yerler peşin fiyatına taksit yapmadığı için maalesef şanslarını kaybettiler. Taksit var diye 1K daha fazla vermek işime gelmedi. Bu monitörü tercih ettim umarım şanslı arkadaşlar gibi 0 ölü pikselli bir 0 monitör gelir. Benim sormak istediğim bu panelin kalibre değerlerini MAG serisi rting incelemesindeki gibi yapabilir miyiz? Birebir aynı paneller mi bunlar?

Ürün geldi. Çok şükür Allah'ıma ne açılmış ne de pixel sorunu var. Hatta ışık sızması bile bence yok. Siyah bir tam ekran açıldığında bir bulutlanmamsı efekt sol köşede çok hafif var gibi görünüyor. Onun harici çok beğendim. Çerçeveli se2717hdan sonra küçük geldi sadece :D keşke imkan olsaymış da g3223d alsaymışız. Onaylanmış bir calibre ayarı bakındım ama bulamadım. Hala aramadayım bakalım. Öneride bulunan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
MAG serisi rting incelemesindeki gibi yapabilir miyiz?

Evet yapabilirsin. Yakın sonuçlar çıkar. Birebir kalibrasyon tutmaz. Her panel farklı değerler sunar çünkü. Monitörü öneriyorum ve önermeye de devam edeceğim. Boyut olarak ideal ama daha büyük boyutlu monitör arayanlar Dell'e yönebilir ya da bütçeye göre alternatif bakılabilir. 👍

Evet yapabilirsin. Yakın sonuçlar çıkar. Birebir kalibrasyon tutmaz. Her panel farklı değerler sunar çünkü. Monitörü öneriyorum ve önermeye de devam edeceğim. Boyut olarak ideal ama daha büyük boyutlu monitör arayanlar Dell'e yönebilir ya da bütçeye göre alternatif bakılabilir. 👍
Monitör çok güzel ama piyasada ölü pikselli monitör dolu özellikle bu seride. Ölü piksel olmayanı bulmak çok zor gibi. 3 kez değişim yapan arkadaşıma 4. kez ölü pikselli monitör gönderildi. Benim monitörümde 1 tane vardı 10 gündür hala serviste. Değişim kararı verilecek mi onu bile bilmiyorum.

Monitör çok güzel ama piyasada ölü pikselli monitör dolu özellikle bu seride. Ölü piksel olmayanı bulmak çok zor gibi. 3 kez değişim yapan arkadaşıma 4. kez ölü pikselli monitör gönderildi. Benim monitörümde 1 tane vardı 10 gündür hala serviste. Değişim kararı verilecek mi onu bile bilmiyorum.

Ölü piksel şans meselesi. Kaç paraya alırsan al, en iyi markayı da alsan fark etmiyor. Bu panel piyangosu dediğimiz bir meseledir. Size MSI'da denk gelmemiş olması iyi bir habe. Güle güle kullanın demek düşer bize.

Msi teknis servisi aradım yaklaşık 10-15 gün geçmesine rağmen dönüş yapılmadığı için. Üründe bir sorun yok her türlü testi yaptık iade değişim olmayacak dedi. Ben bunu kabul etmediğimi yasa gereği 14 gün içerisinde bir koşul belirtmeksizin iade edebileceğimi aksi takdirde THH'e başvuracağımı söyledim. MSI teknik servisi , donanımsal bir sorun olmadığını 5'e kadar ölü piksel garantiye girmediğini söyledi. İnce hesap adlı site ile görüşün dediler. Amazon dışında bu monitörü başka bir yerden almayın arkadaşlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı