MSI G27C7 monitörde ölü piksel çıktı

ElfanteX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dün elime ulaşan MSİ G27C7 monitörde 1 adet ölü piksel var bana bir sorun yaratmıyor fakat ileride çoğalma yapar mı? ve MSI bunu değiştirir mi?

WhatsApp Image 2021-07-31 at 20.07.02.jpeg

Garanti olsun yollayın geri, evet MSİ yüksek ihtimalle değişim yapar hatta para iadesi bile talep etseniz kabul olur.

Hocam çoğalma yapar mı yapmaz mı bilinmiyor şu an biliniyorsa da ben bilmiyorum siz garanti olsun değiştirin veya iade edin.

Merhaba dün elime ulaşan MSİ G27C7 monitörde 1 adet ölü piksel var bana bir sorun yaratmıyor fakat ileride çoğalma yapar mı? ve MSI bunu değiştirir mi?

Eki Görüntüle 1124161
1-2 Hafta beklememek için ilerisini riske atmayın. İleride zamanında neden göndermediniz dediklerinde söyleyecek bir sebep bulamazsınız. Bu yüzden iade edin veya değişim talep edin.

Ölü pikselden dolayı iade-değişim isterseniz işin yokuşa sürülmesi muhtemel. 14 günlük koşulsuz iade hakkınızı kullanın. Sonuçta kusurlu bir ürün bu. Yıllar sonra elinizden çıkardığınızda da size ölü piksel olup olmadığı sorulacak.

Bu arada MSI monitörlerden uzak durulmasını da yeniden öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı