Üç ölü piksel olması lazım sanırım garanti kapsamına girmesi için.Garanti olsun yollayın geri, evet MSİ yüksek ihtimalle değişim yapar hatta para iadesi bile talep etseniz kabul olur.
Üç ölü piksel olması lazım sanırım garanti kapsamına girmesi için.
Bildiğim kadarıyla 1 tane bile yetiyor sonuçta çoğalabilen bir sorun ve 1 tane bile olsa 'sorunlu mal' statüsüne giriyor.Üç ölü piksel olması lazım sanırım garanti kapsamına girmesi için.
1-2 Hafta beklememek için ilerisini riske atmayın. İleride zamanında neden göndermediniz dediklerinde söyleyecek bir sebep bulamazsınız. Bu yüzden iade edin veya değişim talep edin.Merhaba dün elime ulaşan MSİ G27C7 monitörde 1 adet ölü piksel var bana bir sorun yaratmıyor fakat ileride çoğalma yapar mı? ve MSI bunu değiştirir mi?
Eki Görüntüle 1124161
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.