MSI GAMING 970 Sistemde Uyku Modu Sorunu

HAKAN BUĞRA

Kilopat
Katılım
12 Ekim 2014
Mesajlar
70
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Sistemi windows 8 ile kurdum. Stres testi ve bellek testini yaptım, oyun oynadım. Buraya kadar hersey güzel. Ancak bilgisayarı uyku moduna aldığım zaman kapanıyor. Kasa düğmesine bastığım zaman bazen makina hiç tepki vermiyor fanlar dahi dönmüyor. Bilgisayar kapandığı vakit USB'lerde elektrik var fare ve klavye ışıkları yanıyor.

Uyku modunda ise direk kapanıyor makina yeniden başlıyor. BIOS ekranını geçip bilgisayar açılıyor.

Power baya eski. Bu soruna o mu sebebiyet verir yoksa anakart mı arızalı ?
Jumper takıp bios sıfırladım ama nafile.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncelleme yapamıyorum. UEFI ekranında MSI kolay bios güncellemesi mevcut. USB takıp dosyayı gösteriyorum ama bir türlü güncelleme aşamasına geçmeden takılıyor, reset atmak zorunda kalıyorum.
Şu hayatta bir kerede aldığım bir donanım düzgün çalışsa adak adıyacam. Onca insan bu kartı aldı sadece benimkisi sorunlu çıktı.
40 gün hamama gidip keselenecem şu sorunu bir halledebilsem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Msi z97 gaming 7 anakart olmasın o ?
Msi live update ile biosu güncelleyebilirsin.
Bir ara benim de başıma gelmişti o olay,başka bir format cdsi ile denedim düzelmişti ama senide yanıltmak istemiyorum. Tam emin değilim o şekilde sorunun çözüldüğüne ama yinede söylemek istedim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı