MSI GE70 2PC-291XTR Fan Hızlanıp Yavaşlama Sorunu

Numan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba değerli arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi MSI GE70 2PC-291XTR model laptopumda; bilgisayar bekleme modunda yada ağır bir program çalıştırmadığım zaman fan 3 sn periyotlar ile hızlanıyor ve hız 0 olduktan sonra tekrar hızlanıyor. Eskiden, yani normal olarak ağır bir program çalıştırmadığımda sessiz bir şekilde normal sabit hızında dönüyordu. Fakat şimdi sessiz bir şekilde çalışmasına rağmen fan, sürekli hızlanıp hızı bir anda kesip tekrar hızlandığı için dikkat dağınıklığına neden oluyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz? NOT: Oyun açtığımda veya ağır program açtığımda düzgün bir şekilde son hıza çıkıyor ve sabit ve hızlı bir şekilde çalışıyor bunda bir sorun yok.
NOT2: Virüs bulaşmış olabilir diye düşünerek format attım fakat sorun devam ediyor.

Özellikler :
Intel® Core™ i7-4710HQ İşlemci
NVIDIA® GeForce® GTX 850M 2G GDDR5 Ekran Kartı
Cooler Boost 2
8GB DDR3L 1600MHz Hafıza
[TBODY] [/TBODY]

Bunları istiyorsunuz sanırım.
BIOS ve FW güncellemeleri yapıldı.

Sayın @Recep Baltaş @Ali Güngör veya değerli adminlerden birisi yardımcı olabilir mi? Konu açalı uzun zaman oldu ve çözüm sağlayamadım hala öne çıkar yapıyorum bayadır fakat bilen yok sanırım hala.

Dosya Ekleri

• techno.jpg
    techno.jpg
    151,7 KB · Görüntüleme: 104
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı