MSI GL75 9SD-052 Işık sızması ve coil whine sorunu var mı?

kedenle

Centipat
Merhaba, MSI GL75 9SD-052 model laptop şu an malum sitede büyük indirimde. Monster almayı düşünüyordum fakat 800 lira fark ile aynı özelliklerde MSI alma şansı oldu. Hatta MSI 512 GB SSD sunuyor Monster 256. fakat MSI ile ilgili hep problemler okuyorum. Biri ışık sızması ve Coil Whine var demişti forumda. Kronik sorunmuş. Genel kullanıcılar da Dota gibi düşük grafikli oyunlarda FPS düşüşleri ve donmalardan şikayetçi. 5 yıllık MSI kullanıcısı olarak ben de Dota'da aynı sorunu yaşıyorum. Yeni modellerde sorun giderilmiştir diye düşündüm tabii. Son zamanlarda MSI alan birileri var mı? Bu sorunları yaşıyor musunuz? Veya Monster kullananlar bu sıkıntıları yaşıyor mu? Ayrıca Gaming'den ziyade Autodesk maya 3D programı için alıyorum. Başka model önerilerine de açığım.

Not: İndirim 1 buçuk gün sonra sona erecek umarım gün içinde cevap veren olur :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye Monster'in Tulpar serisinden laptop almak daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.

HP omen 15

Bunun birde RTX 2060 ekran kartlı olanına bakabilirsiniz. Benim önerim bu şekilde.
Hocam laptoplarda 2060 ile 1660ti arasında çok büyük fark olmadığını okudum genelde. 7 yıldır 17 inc kullanıyorum 15inc çok küçük geliyor tasarımla uğraşcağım için ve sabit durmadığım için ekran baya önemli benim için.

O bütçeye Monster'in Tulpar serisinden laptop almak daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.
Hocam ben bunun 144hz olmayanı almayı düşünüyorum. Özellikleri aynı 144hz haricinde 1k fark var. Eğer Msi problemliyse onu alacağım.
Önerdiğiniz monster laptop stokta yok. Ayrıca o markanın belli başlı sıkıntıları olduguda aşikar.
Hocam monsterla konuştum kasım 18 civarı gelecekmiş ben zaten bekleyecektim. Msi'ı indirimde görünce hemen alasım geldi ama bahsettiğim problemleri okuyorum hala. 1 gün daha araştırcağım :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı